2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 80 پست
قربونت برم من که انقد با محبت و بزرگواری .. شرمندم کردی با محبتت بخدا .. انقد دعات کردم الان .. ایشا ...

عزیز دلمی خواهرمی این حرفا چیه ایشالله ک خوشبخت شی ممنونم بابت دعاهات 

کاربریه اولیه من1396/6/6😐  لطفااااا قبل تعلیق یه تذکر بده مرسی 😒😒😒😒
به روی چشم .. کی هس از خدا مهربونتر بهمون؟ هرچی هدیه بده بهم  با جون و دل پذیراشم :)

تو خیلی ماهی 

عزیز دلم دختر عمه من فامیلشونو میخواست. گفت خوش تیپه قیافه داره فلانه همه گفتن نه این گفت اره خدترو هزار مرتبه شکر بعد پنج  ماه پسره خیانت کار در اومد خدارسواش کرد حالا با کسی که علاقه اصلا بهش نداشت ازدولج کرد خوشبخت ترین زن دنیاست شوهرش از هر نظر تکمیلش کرده خصوصا محبت مگه بالاتر از محبت هم هست وارامش خدا از مادر دلسوز تره قربون حکمتش برم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیلی ماهی  عزیز دلم دختر عمه من فامیلشونو میخواست. گفت خوش تیپه قیافه داره فلانه همه گفتن ن ...

من اگه غلط مینویسم گوشیم یه کوچولو مشکل داره ببخشید 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
تو خیلی ماهی  عزیز دلم دختر عمه من فامیلشونو میخواست. گفت خوش تیپه قیافه داره فلانه همه گفتن ن ...

الهی شکر که خوشبخته .. اشکم ریخت از مهربونی خدا .. من خیلی عاشقشم .. پناه اول و اخرمه .. همش میگم هرچی تو بگی هرچی تو بخوای ..میترسم از اینکه بزور چیزی رو ازش بخوام .. میترسم از اینکه انتخابِ من باشه نه اون .. انتخابِ اون که باشه ته ته خوشبختیه ..