2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه رسیدنتون بهم صلوات فرستادم پروفایلت عکس خودته؟؟

چقد تشکر کنم ازت که کم نباشه؟ اون صلواتت نور میشه و کل دنیاتُ روشن میکنه انقد که خوشحالم کردی گل دختر

نه عزیزدلم

ایشون چن تا از مناسبتا بهم پیام دادن و تبریک گفتن ، بنظرت زشت نیس من یهو ارتباطمو قطع کنم؟

کم کم قطع کن  دختر دایت اگه ادم خوبیه واسطه کن بره بگه خوستگار داری اگه بخوان بیان خو میان نره پسر خاله اشو برا خودش بگیره مث همون فیلمه قرار بودیارو زن بده خواهرشو بهش داد بهترین راه همینه اگه میخوای مطمعا شی  دختر داییت

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

منم از یکی تو فامیل خوشم اومد اونم سطحییییی

اون صدبرابر عاشقم شد جوری بود دلمو زد😐

ی سال گذشت هنوز ول کن نیس 

کلا فامیل خوب نیس😂

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
چقد تشکر کنم ازت که کم نباشه؟ اون صلواتت نور میشه و کل دنیاتُ روشن میکنه انقد که خوشحالم کردی گل دخت ...

فداتشم عزیزم 😘😘😘ایشالله ک ب خواسته دلت برسی  هر چه زودتر بهم برسین بیای تاپیک نامزدی خوشبختیو بزنی عشقم 😘واسه اون روزتونم صلوات فرستادم 

خوشگله پروفایلت این شکلی تصورت کردم 

کاربریه اولیه من1396/6/6😐  لطفااااا قبل تعلیق یه تذکر بده مرسی 😒😒😒😒
کم کم قطع کن  دختر دایت اگه ادم خوبیه واسطه کن بره بگه خوستگار داری اگه بخوان بیان خو میان نره ...

دخترداییم متاهله .. اما از نظر اخلاقی نرمال نیس ..میدونی چی میگم؟واسه همون با هم ارتباطی نداریم  

فداتشم عزیزم 😘😘😘ایشالله ک ب خواسته دلت برسی  هر چه زودتر بهم برسین بیای تاپیک نامزدی خوشبختی ...

قربونت برم من که انقد با محبت و بزرگواری .. شرمندم کردی با محبتت بخدا ..
انقد دعات کردم الان .. ایشالا که صدام برسه به خدامون و یجور ویژه برات جبران کنه  

لطف داری عزیزدلم ..یجورایی شبیهمه  

اگرم خدای نکرده به هم نرسیدین غصه نخور خدا بهترینشو سر راهت  قرار میده دیدم که میگم بخدا اعتماد ...

به روی چشم .. کی هس از خدا مهربونتر بهمون؟ هرچی هدیه بده بهم  با جون و دل پذیراشم :)