2777
2789
عنوان

اشتی کنم یا نه

375 بازدید | 17 پست

دوستان سلام.سر  قضیه ای منو شوهرم باهم قهریم.۳ ساله ما ازدواج کردیم .و همیشه اون بابت هر چیز کوچیکی قهر میکرد.و من پیش قدم برای اشتی میشدم.حتی ی وقتای موقع عذرخواهی منو پس میزد

الان دوروز باهم قهر کردیم.و من تونسم خودمو کنترل کنم نرم سمتش.ولی اون انقدر مغروره اصلا جلو نمیاد.

۲ روزه گذشته و اون پاپیش نذاسته

بنظرتون ادامه بدم ب قهرم‌یا باز خودم برم‌منت کشی😔

من تا ده روزم ادامه دادم تا خودش واکنش نشون داد

شما همون خانمی هستی که شوهرت تعهد کتبی میگیره؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت کرده 

فکر میکنه تحملت تموم میشه که  گویا اشتباه هم نکرده 

اگر مقصر شمایی عذرخواهی کن بابت اشتباهت اگر نه صبر کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره

یکم قوی باش.هرجا بره آخرش میاد پیش خودت

منم اوایل مثل شما بود همش میرفتم منت کشی.خودتو کنترل کن هیچ اتفاقی نمیوفته بذار ببینه دیگه از کاراش خسته شدی یکم ازت حساب ببره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مقشر خودشه

پس صبر کن عادت کرده اصلا هم خودتو ناراحت و افسرده نشون نده بی حوصله هم نباش  به خودت برس مثل همیشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ن نرو بزار بفهمه بدون اون هم میتونی زندگی کنی اینجوری عادتش دادی ولی ازین ب بعد تلاش کن درستش کنی بزار فکر کنه خسته شدی دگ ارزشی برات نداره اینجوری تلاش میکنه دلتو بدست بیاره