2777
2789
عنوان

هولاهوپ

162 بازدید | 17 پست

کیا از هولاهوپ یا حلقه برای لاغری استفاده کردن و آیا نتیجه بخشه

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده میکردم. اما دکترم گفت باعث افتادگی یا چسبندگی رحم میشه کنارش گذاشتم

منم شنیدم جالا این چسبندگی رحم چیست؟ 😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
من استفاده میکردم. اما دکترم گفت باعث افتادگی یا چسبندگی رحم میشه کنارش گذاشتم

واقعا 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

راستش من الان دو ماه روزی بیست دقیقه میزنم و یه ورزش‌هایی مثل دراز نشت و چندتا حرکت اسکات و رژیمم گرفتم هفت کیلو کم کردم اما پهلوهام ب طور کامل آب نشده هنوز 

منم شنیدم جالا این چسبندگی رحم چیست؟ 😁

نمیدونم 😊

راستش من الان دو ماه روزی بیست دقیقه میزنم و یه ورزش‌هایی مثل دراز نشت و چندتا حرکت اسکات و رژیمم گر ...

پهلو شکم براحتی اب نمیشه عزیزم یه خانمی بعد هفت ماه ورزش بازم شکم داشت خیلی دیر اب میشه ولی شکم دیرتر 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
خیلی خوب بود اما داغون شدم تا یاد گرفتم 

خخخخ

پهلو شکم براحتی اب نمیشه عزیزم یه خانمی بعد هفت ماه ورزش بازم شکم داشت خیلی دیر اب میشه ولی شکم دیرت ...

من شیکمم خوب شده ولی این پهلو های لعنتی نه موندم رژیممم کنار این باز ادامه بدم یا نه چون وزنم الان دلخواه شده