2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سایت کلی تاپیک قانون جذب دیدم اخرم نفهمیدم چی هست بدرد میخوره یا ن میگم مث همون تابلو یادیوار ...

ن یک کتابی ب اسم راز.. من خوندم اما خب باورش ندارم

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 
تو این سایت کلی تاپیک قانون جذب دیدم اخرم نفهمیدم چی هست بدرد میخوره یا ن میگم مث همون تابلو یادیوار ...

اونم یه مدلشه 

یه جور دیگه ش نامه نوشتن هس 

یه جور دیگه هم اینه که اون چیزی رو که میخوای تصور کنی و باور کنی و فک کنی بش رسیدی و کلا انرژی مثبت باشی

اونم یه مدلشه  یه جور دیگه ش نامه نوشتن هس  یه جور دیگه هم اینه که اون چیزی رو که میخوای ...

اها اخری بهتره اونجاش ک انرزی مثبت باشی حداقلش بهش نرسیدی ام اعصابت ارومه

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
اها اخری بهتره اونجاش ک انرزی مثبت باشی حداقلش بهش نرسیدی ام اعصابت ارومه

اخه بش نرسی که دیگه باورش نداری 

دوست داشتم بدونم کسی هست واقعا تجربه ای داشته باشه یا همه ی اینا الکیه

اونم یه مدلشه  یه جور دیگه ش نامه نوشتن هس  یه جور دیگه هم اینه که اون چیزی رو که میخوای ...

من خیلی درباره قانون جذب چیزی نمی‌دونم تنها چیزی که خودم تجربه کردم واعتقاد دارم اینکه چون خودم خیلی رویا پردازم وبه چیزهایی که دوست دارم زیاد فکر میکنم الان بعد از گذشت چند سال میبینم به چیزهایی که تو فکرم بوده رسیدم

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
دقیقااا 

مثلاً مامانم همش تو فکرش اینکه اگه مریض بشن چیکار کنن یا پولشون رو برای مریضی پس انداز می‌کنه دقیقا از وقتی این فکرت تو سرش بوده دائم مریضی وگرفتاری براشون اتفاق افتاده😔

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»