2777
2789

سلام 

من دوهفتس زایمان کردم هنوز نمیتونم بشینم دیشب کلی سوزش داشتم تو این دوهفته بخیه هام به شوهرم نشون ندادم دیشب ترسیدم باز شده باشه گفتم ببینه .وقتی دید گفت فک کنم باز شده من حدود ۵.۶ تا بخیه خوردم از واژن تا معقدم رفتم دکتر گفت همه چیش خوبه بهم پماد ان ان و یه پماد ویتامین داد

از دیشب همش میخوام گریه کنم تو چشای شوهرم دیدم که انگار ناراحت شد دید بخیه هامو .باخودم گفتم حتما میگه دیگه به درد رابطه نمیخورم خیلی ناراحتم همش چشام پراشکه 

شما بعد زایمان رابطتتون مث قبل شد ؟

جان هرکی دوست دارین راستشو بگین واژنتون مث سابق شد یا نه ؟

ببخشید واقعا کسیو ندارم بهش بگم شرمندتونم که انقد واضح گفتم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا چهل روز سوزش داشتم

اگه دکترت گفته مشکلی نیست نگران نباش خب

خوب میشه بابا این همه آدم زایمان طبیعی کردن

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

من یه زایمان زودرس داشتم اولش خیلی درد داشتم و ماه اول دوم هنوز جمع نشده بود اما الان انگار نه انگار.مطمئن باش چیزی ک خدا واسه همینکار افریده براش مشکلی پیش نمیاد خودش فوری جمع میشه

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

جدا برمیگرده مث قبل میشه 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
جدا برمیگرده مث قبل میشه 

راستی استارتر شوهرت باید الان کلی هم منت دارت باشه این همه زحمت و از خودگذشتی کردی یک فرشته بهش دادی 

این فکر هارو نکن بابا 

شوهرت خیلی دوستت داره و قدر زحمتت رو میدونه

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!