2777
2789
عنوان

فرق ترشحات پنیری و عفونت و اینا

516 بازدید | 14 پست

سلام ممنون که اومدین

بچه ها من قاطی کردم ایا ترشحات پنیری همون عفونته واژنه؟ بعدم با مال عفونت رحم فرق داره 

راستش من ترشحات پنیری دارم که میگن مثکه عفونته خودمم تازگیا فهمیدم 

ولی خارش ندارم حالا می خوام بدونم این عفونته واژنه یا رحم ؟ اینارو قاطی کردم 

چون برا عفونت واژن اگه باشه می خوام نوره بزارم 

دکترم رفته بودم معاینه کرد گفت عفونت. داری بع از اون آمپولا که باید برا اون قسمت خودت بزنی داد ولی دفترچمو عوض کردم دیگه نشدبرم بگیرم حالا می خواستم درمان خونگی کنم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصطلاحه  لباس زیر سفید میشه مقداری  من خودم نمیدونستم عفونته ترشح که داشتم فک میکردم مال ...

نمیدونم

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
دکتر که معاینه کرده قبول نداری توقع داری تو نی نی سایت درمانت کنن😏برو دکتر باز دارو بگیر همیشم خشک ...

دکتر رو قبول دارم ولی دفترچم باطل شد عوض کردم دیگه نرفتم دوباره بنویسه 

بعد بعضی میگن سرکه اسپری کنی وقتی میری دستشویی حالا خودم نمیدونم اینو چجوریه یا خوبه یا بد 

می خواستم ببینم اگه مال واژنه با نوره خوبش کنم نوره خیلی خوبه

حالا یسوال ببخشیدم که میپرسم شماها ترشحاتتون چجوریه حالا قبل پریود یا بعدش یا همیشه و چه رنگیه ...

من نه ندارم.ینی من مشکل دارم؟؟؟

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم