2777
2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 61 پست
این چه حرفیه عزیزم . اینطور نیست اصلا .اگه خانوادتت خمایتت کنن کسی جرات نداره حرفی بزنه

خدا لعنتم کنع چرا من از وقتی دنیااومدم بدشانسم

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍
واقعا پس چراجداشدی اگه دوس داری بگو

ببین عزیزم من سه ماه بعد از ازدواجم فهمیدم شوهرم زن صیغه ای داشت و کلی دوست دختر با همین چله 

مشکل من از روز اول ازدواجم شروع شد چیزی نبود که تو زندگیم پیش بیاد

این سوره رو خوندم و کاراش برام رو شد

گفت توبه میکنم و دیگه اینکار نمیکنم

اما اون افسرده بود و مشکل روحی داشت بعد از ۶ ماه دوباره شروع کرد

اعتیادم داشت

منم بچه نداشتم

ازش جدا شدم

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من سه ماه بعد از ازدواجم فهمیدم شوهرم زن صیغه ای داشت و کلی دوست دختر با همین چله  ...

وای بهترین کاروکردی کاش منم بچه هام نبودن راحت تصمیم میگرفتم

عزیزم دست نمیشه مطمءن باش . درستم بشه چندماهه باز میزه سراغ این کارا چون این اشتباه نبوده دیگه ذاتش ...

الان با دو تا بچه 

شاید خودشم شعلی نداشته باشه

و با هزار تا مشکلات طلاق چکار کنه

سرنوشت خودش که هیچی از بچه هاشم خراب میشه

وای بهترین کاروکردی کاش منم بچه هام نبودن راحت تصمیم میگرفتم

از من علاوه بر خیانت

اعتیاد

مشکل روانی

دخالتای اون مادر بی عقلش

اوووف وحشتناک بود

انشالله که خدا کمکت کنه

الان با دو تا بچه  شاید خودشم شعلی نداشته باشه و با هزار تا مشکلات طلاق چکار کنه سرنوشت خودش ...

میگه خانودم میتونن حمایت کنن . بخدابچه ها هم تو خونه ای که مهر و وفا بین پدرمادر نباشه روان سالمی نخواهند داشت . وقتی بزرگتربشن و ببینن مادرشون بخاطر خیانتای پدرشون افسرده و مریض شده مطمءنا اوناهم احساس ارامش و خوشبختی نمیکنن 

باور کنین طلاق گاهی وقتا بهترین راهه 

از من علاوه بر خیانت اعتیاد مشکل روانی دخالتای اون مادر بی عقلش اوووف وحشتناک بود انشالله که خد ...

خودتونجات دادی عزیزم ایشالا همه جوونه خوشبخت باشن

از من علاوه بر خیانت اعتیاد مشکل روانی دخالتای اون مادر بی عقلش اوووف وحشتناک بود انشالله که خد ...

پس خداروشکر که راحت شدی عزیزم . من مجردم ولی میخواستم با یکی ازدواج کنم آشنا شدم باهاش اینقدر با کمالات بود که دیگه وحشت کردم از ازدواج 

پس خداروشکر که راحت شدی عزیزم . من مجردم ولی میخواستم با یکی ازدواج کنم آشنا شدم باهاش اینقدر با کما ...

همه مث هم نیستن

اگه مورد خوبی اومد باهاش ازدواج کن

@خانومییییییییییییی  

سلام،مخلصم خانومی.

خوبی،سلامتی؟؟؟

نیستی زن داداش؟😝😝😝😝😝😝😝😝

فقط خدا کنه حالت خوب باشه.

دو سه روز پیش میخواستم ریپت کنم دیدم عکستو کپی کردن و خودت نیستی.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
@abas_gholi_khan     سلام داداش ممنون شماخوبین .اره زیاد نمیام سایت فقط میخونم 😅😁

خیلی مخلصم خانومییی.

اره شکر خدا بد نیستم.

بابا دختر سایت رو نظرِ تو میچرخه😝😝😝😝😝😝😝

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خیلی مخلصم خانومییی. اره شکر خدا بد نیستم. بابا دختر سایت رو نظرِ تو میچرخه😝😝😝😝😝😝😝

😂😂😂😂😂لطف داری داداش مامان بابا چطورن مانی محمد پریسا سهراب چطورن 😊سلام برسونی 😍😝