2821
2789
عنوان

ختم یاعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 31915 بازدید | 24 پست
من رفتم مسجد اما در اونجا رو خیلی زود بستن.ختمم نصفه موند و اینکه چون همش استرس تعطیل شدن مسجد رو دا ...

سلام من توی خونه خوندم و حاجت گرفتم از شرایطش این هست که وسطش با کسی صحبت نکنید برای همین من نصفه شب میخوندم

سلام من توی خونه خوندم و حاجت گرفتم از شرایطش این هست که وسطش با کسی صحبت نکنید برای همین من نصفه شب ...

حاجتت سخت و محال بود؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته ۴ ساعت طول میکشه؟

نه عزیزم زیاد هم طول نمی کشه  من توی سه شب ذکر رو گفتم 

روش های مختلفی برای ختم ذکر یاعلی وجود داره توی ده شب یا ۱۱ شب که راحت تر میشه براتون.

یادمه با اینکه معنویت زیادی نداشتم ولی این کار برام خیلی لذت بخش بود.

جدای از طلب حاجت بعدها فهمیدم گفتن ذکر یاعلی چقدر ثواب داره

امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده است که هر کسی ذکر “یا علی” را تکرار کند، خداوند ثواب ختم قرآن را برای او در نظر می‌گیرد. همچنین امام باقر علیه السلام در کتاب بحارالانوار فرموده‌اند گفتن این ذکر ثوابی معادل 3600 ختم قرآن را دارد. پس در کتب دینی سفارش شده است هر زمان فرصت دارید تسبیح برداشته و ذکر مبارک “یا علی” را بگویید.

نه عزیزم زیاد هم طول نمی کشه  من توی سه شب ذکر رو گفتم  روش های مختلفی برای ختم ذکر یاعلی ...

یبار نماز ده شب امام علی خوندم برادشغل اصلا جواب نداد

شنیدم بچه ها ۱۲۰۰۰ یاعلی جواب گرفتن که خیلیه

یبار نماز ده شب امام علی خوندم برادشغل اصلا جواب نداد شنیدم بچه ها ۱۲۰۰۰ یاعلی جواب گرفتن که خیلیه

انشاالله حاجت روا بشید.

من خودم سه سال بعد از اینکه این ختم رو انجام دادم حاجتم روا شد. ذکرهای دیگه‌ای هم میگفتم فقط همین نبود و نقطه عطف زندگیم زمانی بود که بعد مدتها رفتم مشهد و از امام رضا حاجت هامو خواستم وقتی برگشتم طولی نکشید که هرچی ازش خواسته بودم مستجاب شد.

چند وقت بعدش مامانم مریض شد چله و ختم و ذکری نموند که من نخونده باشم برای شفای مامانم حرم امام رضا هم رفتم و دعا کردم ولی مامان قشنگم رو سه هفته پیش از دست دادم و الان فکر میکنم که شفای مامانم توی رفتنش بود و دلیل نمیشه که دعاهای من بی اثر بوده.

می‌خوام بگم هیچ وقت ناامید نشو و همیشه از خدا بخواه هرچی میخوای ولی تهش رو بسپر به خودش.

انشاالله حاجت روا بشید. من خودم سه سال بعد از اینکه این ختم رو انجام دادم حاجتم روا شد. ذکرهای دیگه ...

خدا مادرت بیامرزه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز