2821
2789
عنوان

ختم یاعلی

31914 بازدید | 24 پست

❣ختم یا علی –

از برای هر حاجت که مداومت کند چهار روز نگذشته که نتیجه خواهد گرفت ان شاالله و آن این است که در مسجد به جای خلوت رود 12000 مرتبه یا علی بگوید . البته حاجتش روا شود . شک نیست . زیرا که اسم علی اسم اعظم است

🕯حاجت روا باشید🕯

📖 @hajatravee 📖

من امتحان نکردم راستش.

داشتم ختمهای این کانالو میخوندن دیدم این آسونتره و ازطرفیم حسم نسبت بهش خوب بود.

انشاالله انجام بدین.حاجت بگیرین😊

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
حتما بايد تو مسجد باشه؟

والا اینطوری گفته.من خودن انحام ندادم.اما من خودم هروقت ک واقعا دلم میگرفت میرفتم مسجد دعا میکردم .آروم میشدم.

حالا مسجد رفتنم انقدام سخت نیس.اما اگه نتونستی بنظرم تو خونه هم انجام بدی خدا جوابتو میده خدا خیلی مهربونه😍😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه ختم دیگه ک آسونه.

⚜ختم #مجرب
‍ ‍
⚜ازهزار و یک ختم مجرب وآزموده

⚜ختم سوره مبارک #حمد (فاتحه الکتاب)

🔅جهت #رفع هر #مشکل و #حاجت ، خصوص ادای قرض ، چهل ویک (41) روز،
روزی چهل ویک بار در یک زمان ویک مکان
« سوره حمد » خوانده شود.
اگر در وقت یا مکان یا عدد ختم اختلافی به هم رسدختم رااز سر بگیرد والا به فضل خداوند متعال در #هفته #اول #اثرش #ظاهر #خواهد #شد .وقتی که به حاجتت رسیدی ومطلب به عمل آید هر چند که حاجتی بسیار مهم باشد باید ختم را در چهل ویک روز تمام کنی ...

انشأالله حاجت روا شوید

🕯حاجت روا باشید🕯
             📖 @hajatravee 📖

✨حاجت دارها❗️

⚜جهت #ازدواج زود #گشایش کار #رزق زیاد #پرداخت بدهکاری #آزادی زندانی #شفای بیمار #طلب حاجات

#و..

⚜دعای #مجرب

حضرت (ابولفضل عباس) {سلام الله وعلیه}

نام مبارک حضرت قمر بنی هاشم ( #عباس ) است به ابجد 133

واین ختم یکی از ختم های #تجربه و #مجرب است که 133 مرتبه این عبارت را بخوانند #حاجتشان روا خواهد شد #انشأالله

یاٰ کٰاشِفُ الْکَرْبْ عَنْ وَجه الْحُسیِنْ اَکْشِف کُربی بِحَّقِ اَخیٖکَ الْحُسَینْ عَلَّیهُ الْسَلاٰمْ

🕯حاجت روا باشید🕯

📖 @hajatravee 📖

والا اینطوری گفته.من خودن انحام ندادم.اما من خودم هروقت ک واقعا دلم میگرفت میرفتم مسجد دعا میکردم .آ ...

بخاطره اينكه سركارم ميگم

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

❣ختم بسم الله الرخمن الرحیم به تعداد دوازده هزار مرتبه .

بهترین زمان برای این ختم بعد از نماز صبح جمعه و یا شب های ماه رمضان به ویژه شب قدر می باشد. ابتدا غسل کرده و پس از غسل رو به قبله نشسته و صد صلوات می گو ید و یک مرتبه آیه الکرسی تلاوت می کند و به اطراف خو د می دمد و سپس دوازده هزار مرتبه ذکر بسم الله الرحمن الرحیم می گوید. ( این ذکر را کامل بگوید و گفتن بسم الله کافی نیست ) و پس از آن دو رکعت نماز حاجت بخواند و بعد از نماز ، حاجت ( یا حاجات ) خود را بخواهد و صد مرتبه صلوات گوید و ختم را تمام نماید. (بخت گشایی برای دختران و پسران)

اگر کسی این ختم را به درستی انجام دهد تا ۴۸ ساعت بعد از ختم خواب معنوی خوبی خواهد دید و در خواب پاسخ خود را خواهد گرفت. و اگر کسی خوابی در مورد حاجت خودش ندید این ختم دو باره انجام دهد.(در ضمن این ختم برای هر حاجتی بسیار مجرب است)

🕯حاجت روا باشید🕯

📖 @hajatravee 📖

این دعا هم عالیه 

من خودم تمام استرسامو دلشوره ها واتفاقهای بدی ک احساس میکردم قراره بیفته رو با این بخیر گذروندم.عین آب رو آتیشه.

همین چندوقت پیش هم 400 تا نیت کردم واس یه موضوه حیاتی ک خداروشکر بخیر گذشت

ختم آقای نخودکی

100 تا صلوات

100 تا یا رسول الله ادرکنی

100 تا یا علی ادرکنی

100 تا یا فاطمه ادرکنی

100 تا یا جوادالائمه ادرکنی

100 تا یا مهدی ادرکنی

100 تا امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء

چهار شنبه ی بعد این دستور را باضافه ی 5 عدد تسبیح یا بیشتر بستگی به میل شما داره ، به دیگران هدیه میکنید .

چهار شنبه ی سوم حاجت میگیرید . انشاالله

برای حاجات مهم ١٠ شب با وضو در یک ساعت مشخص ٢ رکعت نماز و بعد از آن ١١٠ مرتبه صلوات و پس از آن ١٥٧٠ مرتبه ذکر یاعلی بگوید و سپس ٣ صلوات بفرستد ـ

عارف بالله مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی فرموده اند : این برو برگرد ندارد ، از ختوماتى است که حتما نتیجه گرفته مى شود ، تجربه شده است .

اگه دوست داری تو زندگیت خوشبخت بشی.اگه دوست داری تمام گره های زندگیت باز بشه.اگه دوست داری منت کسی رو تو زندگیت نکشی.اگه ارامش میخوای.اگه محبت میخوای.اگه مال و ثروت میخوای.اگه کار مناسب میخوای.اگه دوست داری همه کاراتون خیلی راحت انجام بشه و مشکلی نباشه.اگه موفقیت میخواین. پس اجازه بدین من دو نسخه خیلی گرانبها و یا دو هدیه ارزشمند رو بهتون تقدیم کنم. نسخه ای که بعد سالها بدستش آوردم.این نسخه انقدر ساده بود انقدر روان بود انقدربی الایش بود که در طی این چند سال به چشمم نیامد.چون فکر میکردم هر چیز بزرگ و ارزشمندی مطمئنا باید خیلی پیچیده و بزرگ باشه.به فرمایشات حضرت محمد(ص) که فرمودند: بزرگی و حقیقت در سادگی آن است.

اجازه بدین دو راز زندگیمو که برای بدست آوردنش در حد مرگ هم رفته ام به شما تقدیم کنم.

اگه تو زندگیت خیلی گیر داری و گره کور زیاد داری,به خاطر اینه که از قرآن دور شدی.چون اکثر مردم قرآن رو زینت طاقچه های خونشون کردن.چرا شما قرآن رو زینت قلبتون نمیکنین؟

شما نیازی نیست روزی چند جزء بخونین و ساعت ها وقتتونو بگیرین.

نسخه ای که میخوام بهتون تقدیم کنم اینه

از امروز یا فردا شما این ۲ تا کاری که میگم رو انجام بدین.بعد چهل روز میبینی که کم کم داره گره های زندگیت باز میشه.حتی در اطرافت چیزهایی میبینی که برات طبیعی نیست و غیر قابل باوره و اونو فقط تو میبینی.ولی اگر محرم اسرار باشی و راز نگه دار باشی هر روز چشم بصیرتت بیشتر میشه.اگه بعد چهل روز هیچ اثری در تو مشاهده نشد در همین تاپیک منو لعن و نفرین کن.

نسخه اول: از فردا صبح نیت کن که هر روز صبح فقط و فقط و فقط یک صفحه قرآن رو با معنیش بخونی.شما همینکه صبح قرآن رو روبه روی خودت قرار میدی و بازش میکنی.یک نور الهی به صورتت میخوره که این نور تا فردا همین موقع محافظ خودت میشه و تورو از همه بلایا و خطرات حفظ میکنه.ویه عشق عمیق در قلبت به وجود میاره.پس از فردا هر روز یک صفحه قرآن با معنی اون بخون.

بهترین حالت اینه که از اول سوره بقره شروع کنی و همینطور جلو بری تا ختمش کنی.

۲-نماز رو سر وقت بخون.هنگامی که اذان میگه از اون لحظه تا مدت ۲۰ دقیقه بهترین زمانهای روز همون ساعاته.ساعات خاصی هستند.در اون لحظات درهای اسمان باز میشه و خداوند هزاران فرشته هارو رو زمین میفرسته در این لحظه باید اصول دعا کردنو بلد باشی و این لحظه رو از دست ندی و قدر این لحظه رو بدونی. این لحظه یعنی هنگام اذان تا ۲۰ دقیقه بعد,هزاران راز در اون نهفته که خیلی از این رازها کشف نشده و بیان نکردند و خیلی از رازهای این لحظات رو انسانهایی که به عرفان رسیدند بدست آوردند و در کتابهاشون ذکر کردند.شما فقط فقط برای تست هم شده تا چهل روز سر وقت نماز بخون.اگه بعد چهل روز زندگیت تغییر نکرد و الهامات ندیدی .لعنت بر من و خاندانم نثار کن.

اما چطور دعا کنیم.و این هم یک راز بزرگیه که هر کسی نمیدونه.

اگه از این لحظه به بعد طبق این روشی که بهت میگم عمل کنی مطمئن باش به همه ارزوهات میرسی.

وقتی داری دعا میکنی.دقیقا فکر کن که اون حاجتی رو که از خدا میخوای رو بهت داده.و حالا به خاطرش شکر کن.یه مثال برای خودم میزنم(به عنوان مثال.من یه خونه شیک و زیبا میخوام.دیگه اینطور دعا نمیکنم که خدایا یه خونه شیک نصیبم کن تورو به بزرگیت به من یه خونه بده.من باید دقیقا تصور کنم که خدا این خونه رو بهم داه و حالا باید قدردانی و تشکر کنم.پس اینطور دعا میکنم((خدایا تورو شکر که خونه شیک و زیبایی به من ج

دادی.یا خدایا هزاران بار شکرت به خاطر خونه شیک و زیبایی که به من عطا کردی))و همینطور یکی یکی همه حاجاتی که از خدا میخواین رو به همینصورت شکر گزاری کنین.

در مورد شکر گزاری بحث زیاده که گفتن تمام مطالباش یه کتاب قطور میشه.فقط همینو بدونین که سر وقت ,یعنی در اون لحظه با ارزش که موقع اذان هست نمازتونو بخونین و بعد از اون دعای شکر گزاری رو به جا بیارین.اگه میخواین این کار رو انجام بدین خواهشا دیگه سوالهای پس چرا؟ پس چطور؟ نکنین.شما برای تست هم شده این کارارو انجام بدین.بعد از مدت کوتاهی یه نشونه هایی از برآورده شدن حاجتتون تو زندگیت میبینی .پس اون لحظه دیگه شک نکن و بکارات با اطمینان خاطر انجامش بده.

مطمئنا همه شما شنیده اید که حضرت عیسی مردگان را زنده میکرد.ایا میدونین قبل از اینکه دست رو سر مرده بکشه و زندش کنه چه دعایی میکرد؟

اگه دعای حضرت عیسی را برای زنده کردن مردگان تهیه کنین و بخونین میبینین که تمام دعاهاش شکر گزاریه و در تمام دعاهاش داره از خدا تشکر میکنه به خاطر اینکه حاجتشو رواکرده و این مرده رو زنده کرده و بعد رو سر مرده دست میکشید و میگفت برخیر و زنده شو و سریع آن مرده زنده, و بلند میشد. از این داسانها زیاده که فقط خواستم مثالی در این زمینه زده باشم

ین ختم واسه هر حاجتی مجربه ۴۱ روز فقط یادتون باشه یا صبح بعد از نماز صبح و یا شب بخونید باید زمان مشخص بخونید و تغییر نکنه برا اینکه یادتون بمونه توی کاغذ زمان انجام ختم رو بنویسید توی جانماز یا کمدی جایی نصب کنید طریقه ختم سوره حمد قبل و بعد از دعا بسم الله و ۱۴ صلوات و دعا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان انشاالله که خودش همه حاجت هاتون رو بده از جمله ختم های مجربه که ان شا الله تخلف ندارد و از قول بزرگان دین همچون مرحوم مجلسی و بسیاری از علمای دیگر به تجربه رسیده ختم سوره مبارکه (الحمد) است و طریقه آن این است که از روز جمعه بعد از نماز صبح شروع نماید و چهل و یک روز هر روز چهل و یک مرتبه بلافاصله بخواند و در یک مکان و زمان به طوری که قبل از طلوع آفتاب به اتمام برسد و اگر در وقت یا عدد خواندن اختلافی افتد یا یک روز موفق به خواندن نشود باید ختم را از نو شروع نماید و همچنین اگر در ما بین ختم حاجت بر آورده شود هر چند که دولت عظیم باشد باید ختم را در چهل و یک روز تمام کند و در این چهل و یک روز پیرامون مناهی و معاصی نگردد. اسباب دنیوی و فتح مهمات او به جایی میرسد که از ضبط کردن در زحمت باشد و به درستی که مجرب است باید که رعایت حضور قلب و تقوی را بکند و در اثناء قرائت عددمذکور حرف و عمل دیگری انجام ندهدو هر روز بعد از اتمام خواندن چهل و یک مرتبه سوره بلا فاصله این دعا را سیزده مرتبه بخواند: یا مُفَّتِحُ فَتِّحْ یا مُفَرِّجُ فَرِّجْ یا مُسَبِّبُ سَبِّبْ یا مُیَسِّرُ یَسِّرْ یا مُسِّهِلُ سِّهلْ یا مُتِّمِمُ تَمِّمْ وَ حَسْبُنَا اللهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ

دعای مقاتل

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجا عَاجِلا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ 

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى)درود خدا بر او(شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

دعای مقاتل إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَ ...

من رفتم مسجد اما در اونجا رو خیلی زود بستن.ختمم نصفه موند و اینکه چون همش استرس تعطیل شدن مسجد رو داشتم از صمیم قلب نخوندم.تو خونه اما این شرایط نیس

تو خونه میشه بتوتم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز