2777
2789

دخترم سه روزه تب داره دکترم بردم استامینوفن داد فقط برفن بهش دادم دم نوش بعش دادم شیاف دیکنو فناک زدم فایده نداره تو را خدا کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آب سیب بگیر بده.تب رو زود میاره پایین. البته یعو یه لیوان نه ها. قاشق قاشق بده

راستی نمیدونم کوچولوت چندوقتشه. اما اگه به سنی هست که آب سیب بخوره، محشره برلی تب

آب سیب طبیعی خودت بگیر نه از این بیرونی ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوباره ببردكتر بايد علت تب مشخص بشه

براي كاهش موقت با اب  ولرم پاشويه كن و دستمال يا گاز تر كن روي پيشاني و شكم بگذار دقت كن سرد نباشه شوك ميده اگر خيلي زياد هست تبش دو قطره الكل به اب بزن اين كار فقط براي حالت اورژانسه كه تب بالا باشه و يا احتمال تشنج وجود داره موقتا تب مياره پايين  وگرنه نبايد زياد استفاده كني

حتما برو دكتر 

ختمی قرمز دارم سفید ندارم دم کنم یا بجوشونم 

مثل چایی دم کردن  ، بعد از صافی رد کن و با پارچه بذار رو بدنش ، واسه من سفیده ولی احتمالا قرمزش هم جواب میده

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
شش ساله تبش ۳۹.۵

خوب تب تو این سن خطرناک‌ نیست. اگه بازیشو می کنه ‌و خیلی اذیت نیست فقط سعی کن تا می تونی مایعات بده که بیشتر دستشویی بره. اون دمای بدنش رو پایین می یاره و هایدریت می کندش. تب باعث می سه زودتر خوب شه، لازم نیست خیلی دارو بهش بدی که تبش قطع شه. 

ممنون عزیزم سیبم بهش دادم فایده نداره خیلی بد غذاهم شده

سیب نه. آب سیب

تب خواهرزاده ام پایین نمیومد دکترش گفت آب سیب

و واقعا هم تبش پایین اومد

سیب که معلومه با این تب نمیخوره عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم