2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز عجیب وشاید خنده دار براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 67 پست
جدیدا گوشیت دست کسی نبوده؟کسی با گوگلت نرفته اینستا؟

خودم بعضی وقتا با گوگل رفتم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
برا منم اومده مریم موسوی گور به گور شده تازه یکیم هست هی میگه بیا مو بکار لنز بزار😱هر وقت نت روشن ...

تلگرام داری؟

بعضی کانالها هم که واردشون بشی ، پشت بندش دیگه تبلیغاتها شروع میشه😑

بعضی اپ ها هم همینطورن😩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگرام داری؟ بعضی کانالها هم که واردشون بشی ، پشت بندش دیگه تبلیغاتها شروع میشه😑 بعضی اپ ها هم هم ...

اره واتساپم دارم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
تلگرام داری؟ بعضی کانالها هم که واردشون بشی ، پشت بندش دیگه تبلیغاتها شروع میشه😑 بعضی اپ ها هم هم ...

یعنی تلگرام شوهرمه 

ایمیل داری؟ شوهرت باخطت یا ایمیلت نصب کرده بوده فکرکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودم بعضی وقتا با گوگل رفتم

خب پس یه اکانت داری.همونه بهت اعلان میده که فلان و بهمان.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰