2777
2789

من اینستا ندارم ازاول شوهرم مخالف بود نصب نکردم براهمین اصلا سردرنمیارم دیروز پیام برام اومد بالای گوشیم که مریم موسوی شمارا به دوستی دعوت کرد دوسه بار با یه اسم دیگه منم اهمیت ندادم گفتم ازاین پیام تبلیغاتیهاست امروز میبینم باز پیام اومده چرا جوابمو تو اینستا نمیدی بیا جوابمو بده   نخندینا ولی گیج شدم جریان چیه   میرم روپیام بازش کنم یه صفحه میاد ما ل اینستاس

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

یکی با شمارت اینستا داره 😐 شاید 😑

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو

یعنی چی من اصلا اینستا ندارم چطوری میشه همچین کسی هم نمیشناسم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
یکی با شمارت اینستا داره 😐 شاید 😑

مگه میشه گوشی وخط دست خودمه همینطور که نمیشه کسی اینستا نصب کنه کد میاد که فعال شه

جل الخالق🤔

همینطورموندم

اینستا نصب کن اگه بگه پسورد اشتباهه ینی یکی با شمارت نصب کرده 😐 

برو ببین چ خبره بیا ب مام بگو 😁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
مگه میشه گوشی وخط دست خودمه همینطور که نمیشه کسی اینستا نصب کنه کد میاد که فعال شه

مثلا شوهرت اگه با شمارت نصب کنه کد رو میزنه از گوشیت پاک میکنه 😐

😐😐😐😐خب ببین تو گوشیت اینستا نصب هس یا ن

گوشی قبلا دست همسرم بوده ولی الان دست خودمه باخط خودم . الان هم اینستا روش نیست دیروز که پیام اومد رفتم بازار دانلود کردم که ببینم جریان چیه ولی هنوز نصبش نکردم

تبلیغاتیه به منم پیام داده

همین اسم؟ اخه امروز بازفرستاده عزیزم چراجوابمو نمیدی بیاجواب بده اخه تبلیغات اینقدپیگیر