2777
2789
من مشکلی نداشتم یهو کیسه آبم پاره شد.اولش هیچی از نوزاد نارس نمیدونستم اولین بار بود شنیده بودم.اولش ...

عزیزم خدا نگهت داره براش مادر صبور 

اینکه تو دستگاه بره دیوونم میکنه 😔میگن پسر زودتر از دختر رشد میکنه و مشکلی نداری راسته؟!

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
بادل شكستت منو دعاكن شفابگيرم وسلامت بشم ومادربشم اسمم مريم عزيزم

ان شالله عزیزم به حق امام علی حاجت روا بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا نگهت داره براش مادر صبور  اینکه تو دستگاه بره دیوونم میکنه 😔میگن پسر زودتر از دختر ...

دختر و پسر نداره همه چی بستگی به رسیدگی مادر داره و خود بچه.بعضی از نوزادای نارس زودتر وزن میگیرن و بعضی ها دیرتر.

دختر و پسر نداره همه چی بستگی به رسیدگی مادر داره و خود بچه.بعضی از نوزادای نارس زودتر وزن میگیرن و ...

وای دعا کن بچه منم تپل مپل باشه اخه من کم خوراکم و برعکس لاغر شدم

دختر و پسر نداره همه چی بستگی به رسیدگی مادر داره و خود بچه.بعضی از نوزادای نارس زودتر وزن میگیرن و ...

یه سوال شیر خودتو تونستی بدی شیرت اومد بیرون؟! نمیخوام شیر خشکی بشه

ان شالله من بچمو سپردم به علی اصغر حضرت رقیه از اول بارداریم بیمش کردم خدا میدونه تنها دلخوشیم این ب ...

پس چرانگرانی؟مگه بهشون اعتمادنداری؟ راحت ریلکس باش استرس برات خوب نیس نفوزبدنزن سعی کن اصلا بهش فکرنکنی تو بچتو سالم بغلت میگیری چون علی اصغر حواسش بهش هست 

تاخداهست چراتو فکرمیکنی

پس چرانگرانی؟مگه بهشون اعتمادنداری؟ راحت ریلکس باش استرس برات خوب نیس نفوزبدنزن سعی کن اصلا بهش فکرن ...

چکار کنم حس مادریم نمیزاره داغونم

چرا زدی ختم بارداری چرا اینقدر نا امیدی بابا توکل کن به خدا زودی این یه ماه میگذره نی نی میاد پیشت م ...

خدا از زبونت بگذره اخه حس میکنم زوده و از دستش میدم

نه استراحت مطلق باش و مثبت فکر کن و غصه نخور که به اونم منتقل بشه همش بگو خوب میشم نینی هم سالم میاد

ان شالله دعام کن

سلام دیشب بهم گفتن که از التهاب و عفونت کارم گذشته و دریچه کلیم باز شده و ممکنه تا نه ماه صبر کنم کل ...

عزیزززم انشالا بسلامتی زایمان کنی و نی نی تو با دل خوش بغل بگیری واسه منم دعا کن نی نی دار بشم, ۵ تا صلوات برات میفرستم