2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هيچ وقت كسي آرزوي مرگ يه بچه رو نميكنه ولو دسمنش باشه

وقتی هزاران بار جلو همه گفته بچشو نمیخواییم برا پسرم بهترین زن میگیرم 

یا دعوا راه بندازه بهم بگه بچه بنداز برو بهم حمله کنه غیر از این میتونه باشه؟! وقتی منو گذاشتن رو پشت بوم با اب سرد هم دسشویی هم ظرف میشورم غیر از اینه؟! وقتی شوهرم نیست جیغ میزنم از درد میشنون نمیان بالا غیر از اینه؟!

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
بخاطر بچتم ک شده بیاد قوی باشی عزیزم ازخدابراتون ارامش و سلامتی میخوام 

مرسی قربونت برم دستت درد نکنه مهربونم

خداکمکت کنه ان‌شاءالله مشگلت حل میشه با یه نی نی سالم ،، من پنج تا صلوات برات فرستادم به نیت پنج تن. ...

مرسی فدات شم مهربون جانم ان شالله حاجت رواشی شماهم غم تو زندگیت نیاد به حق حضرت زهرا

عزیزززم انشالا بسلامتی زایمان کنی و نی نی تو با دل خوش بغل بگیری واسه منم دعا کن نی نی دار بشم, ۵ تا ...

مرسی ممنونتم 😔❤️🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هيچ وقت كسي آرزوي مرگ يه بچه رو نميكنه ولو دسمنش باشه

اینم یادم رفت بهم گفتن فرش بشور و پهنش کن گفتم نمیتونم هوا سرده سنگینه دست تنهام شوهرمو تحریک کردن بازم حرف خودتونو میزنید؟!

عزیز انشاءالله نی نی گلت به خواست خدا سر وقت به دنیا بیاد سالم و سلامت و اینکه شما تو نجف زندگی میکنی خوشا به سعادتت شهر امام علی یعنی تو بهشت برو حرمش از خودش بخواه تازه فاطمیه تموم شده برو اونجا التماس کن به حق فاطمه زهرا قسم بده حتماً به خواست خدا آقا جوابت میده اینا خاندان کرامت و بخشندگی هستن هوای شیعیان خودشونو دارن تو رو خدا رفتی حرم برای ما هم دعا کن منم تو ماه سوم بارداری هستم

از قبل مشکل کلیوی داشتی؟

داشتم ولی عمل کردم ده سالم بود تا قبل بارداریمم خوب بودم

عزیز انشاءالله نی نی گلت به خواست خدا سر وقت به دنیا بیاد سالم و سلامت و اینکه شما تو نجف زندگی میکن ...

ان شالله بارداری بی خطر داشته باشی فدات شم به حق امام علی والا راه ها بستس تا حرم اقا خیلی پیاده رویه منم وضعم اینجور ان شالله خطرم رفع بشه حتما میرم چون از امام علی خواستم باردار بشم 

چون زودتر میدونی قراره 7 ماهه زایمان کنی دکترا بهت امپولایی میزنن که ریش زودتر اناده بشه از زایمان یهویی خیلی بهتره. نگران نباش . فامیل ما بچش 6 ماهه بدنیا اوند و سالم موند . انقدرم پسر خوشگلیه که الان 12 سالشه

چون زودتر میدونی قراره 7 ماهه زایمان کنی دکترا بهت امپولایی میزنن که ریش زودتر اناده بشه از زایمان ی ...

اخه من میدونم درسته ولی دکترایه اینجا میگن نه هیچیت نیست با وجود سونو و دکترایه ایرانی که گفتن خطرناکه اینجا براشون مهم نیست میگن تا وقتی نفس میکشی نگهش دار یعنی باید بمیرم یا اتفاقی بیوفته تا بزام برایه همین فکر نکنم  امپول اینا بدن