2777
2789
مادر شوهرم پدر شوهرم همش میخوان بچم بیوفته تو یه خونه زندگی میکنیم تو تایپیکایه قبل داستان زندگیم هس ...

خاک برسرشون خدا ازشون نگذره عزیزم مطمینم بچه ات سالم وسلامت میاد بغل مامان مهربونش خدانمیزاره ناامید بشی ازش 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بسپار بخدا فقط بگووو خدایا سپرذم ب خودت توکل ب تو بگو میدونم تونمیذاری من صربه بخورم ببین خدا چ جوری ...

سپردمش دست خدا خدا میدونه که از بچگی پدر مادر نداشتم از اول عروسیم که یک سالم نشده عروسی کردم همش زجرو بدبختی هیشکیو ندارم خدا میدونه فقط بچم امیدمه اگر چیزیش بشه دیوونه میشم

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک برسرشون خدا ازشون نگذره عزیزم مطمینم بچه ات سالم وسلامت میاد بغل مامان مهربونش خدانمیزاره ناامید ...

ان شالله التماس دعا❤️😔🌹🌹🌹

سپردمش دست خدا خدا میدونه که از بچگی پدر مادر نداشتم از اول عروسیم که یک سالم نشده عروسی کردم همش زج ...

پس برات سالم نگهش میداره بهش ایمان داشته باش ک سالم نگهش میذاره

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
ان شالله التماس دعا😔

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی و بچتو صحیح و سالم در اغوش بگیری ،عزیزم نذر خانم حضرت رقیه کن، نذری هدیه به ایشون که انجام بدی، به بچه های یتیم هدیه بدی  

عزیزم دختر من ۲۸ هفته دنیا اومد.ایشالا که بچه ی تو سر وقت دنیا بیاد ولی اگه زودم اومد سوالی داشتی از ...

خدا حفظش کنه 

مشکلی نداشت ۲۸ هفته؟! اینجا دکتراش نفهمن من از اول بارداری سنک داشتم دارو ندادن خوب بشم پیشرفت کرد باید خودم ۲۹ اینا شدم برم بگم سزارینم کنن چون اهمیت نمیدن میگن میتونی در صورتیکه بزور حلال احمر ایرانی پیدا کردم گفتم سونومو نشون دادم گفت ایران بودی بستری میشدی خیلی شرایطت سخته استراحت مطلق شو بچه یکم بیشتر جون بگیره میترسم پسرم کامل نشه تا ۲۹ هفته شما چجور بود شرایطت؟!

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی و بچتو صحیح و سالم در اغوش بگیری ،عزیزم نذر خانم حضرت رقیه کن، نذری هد ...

ان شالله من تا حامله شدم تو اربعین تو موکب نجف شیر کاکاوو دادم سپردم دست علی اصغر حضرت رقیه 

نترس انشاءالله ب سلامتی میگذره ونی نیت میاد بغلت😍

ان شالله دعام کنید دعایه غریب در حق غریب گیراست

خدا حفظش کنه  مشکلی نداشت ۲۸ هفته؟! اینجا دکتراش نفهمن من از اول بارداری سنک داشتم دارو ندادن ...

من مشکلی نداشتم یهو کیسه آبم پاره شد.اولش هیچی از نوزاد نارس نمیدونستم اولین بار بود شنیده بودم.اولش خیلی میترسم ولی توکل کردم به خدا.دخترم ۱۲۶۰ بود وزنش و ۳۶روز بیمارستان بود.فقط خداروشکر که همه چیش سالم بود.الانم ۲سال و ۲ماهشه و ماشالا از هم سناش بهتره.فقط خیلی بیشتر از بقیه بچه ها رسیدگی میخوان حداقل تا ۱سالگی بعدش دیگه میفتن رو قلتک و همه چی اوکی میشه.فقط خیلی خیلی باید باحوصله باشی و براش وقت بزاری

مرسی عزیز دلم خدا حفظت کنه منم قول میدم از این مشکلا رها بشم ساکن نجفم برم امام علی همتونو دعا میکنم ...

بادل شكستت منو دعاكن شفابگيرم وسلامت بشم ومادربشم اسمم مريم عزيزم