2777
2789

دیگه الان نمیشه کاریش کرد واسه کلیه ؟ الهی که خدا کمکت کنه مشکلی برات پیش نیاد

بچه ت هم سالم برات بمونه

خانمی رو میشناسم توی اینستا که بچه ش همین حدود بدنیا اومد زنده س و تو دستگاه باید باشه هفته ۲۳ یا ۲۶ دنیا اومد میتونی بری پیجش و ببینی 

خیلی ممنونم باعث امیدواری که دادی خدا حفظت کنه خیلی محتاج این حرفام😔

فدات عزیزم آخه من خیلی بچه های نارس و دنبال میکنم واقعا اینقد علم پیشرفت کرده ک حتی ۲۶ هفته هم میمونن بچه ها و بعدم خیلی شیطون میشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونتم مهربونم ان شالله خدا حفظت کنه غم تو زندگیت نیاد دعام کن خیلی دلم شکسته

خدا کمکت میکنه خیلی ناراحت شدم واست حتما سوره یاسین هم برات میخونم عزیزم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
فدات عزیزم آخه من خیلی بچه های نارس و دنبال میکنم واقعا اینقد علم پیشرفت کرده ک حتی ۲۶ هفته هم میمون ...

ان شالله همینطور باشه شنیدم که بچه یا هفت ماه بدنیا میاد خوبه یا ۹ ماه بدیش اینه که اگر بیشتر بمونه و درمان نشم کلیمو از دست میدم و درمانشم باید بچه دنیا بیاد تا درمان بشم

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
خدا کمکت میکنه خیلی ناراحت شدم واست حتما سوره یاسین هم برات میخونم عزیزم

مرسی عزیز دلم خدا حفظت کنه منم قول میدم از این مشکلا رها بشم ساکن نجفم برم امام علی همتونو دعا میکنم 😔

دیگه الان نمیشه کاریش کرد واسه کلیه ؟ الهی که خدا کمکت کنه مشکلی برات پیش نیاد بچه ت هم سالم برات ب ...

دیدم بچه ۲۴ هفته دنیا اومده ولی من میخوام یکم پر جون تر باشه هفت ماهگی میگن بهتره برایه زایمان

فقطم باید دنیا بیاد تا هم بچه سالم بمونه هم من 

مرسی عزیز دلم خدا حفظت کنه منم قول میدم از این مشکلا رها بشم ساکن نجفم برم امام علی همتونو دعا میکنم ...

قربونت برم میشی انشالله دلم خیلی گرفت برات کاش حداقل مادرشوهرت آدم بود 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
چیزی نمیشه عزیزم توکلت به خدا امپول ریه بچه رو بزن ،بعدم به دنیا میاد یکم میره تو دستگاه و زودی می ...

چجوری بزنم امپول ریه رو

قربونت برم میشی انشالله دلم خیلی گرفت برات کاش حداقل مادرشوهرت آدم بود 

مادر شوهرم پدر شوهرم همش میخوان بچم بیوفته تو یه خونه زندگی میکنیم تو تایپیکایه قبل داستان زندگیم هست خیلی بدشانسم من😔

بسپار بخدا فقط بگووو خدایا سپرذم ب خودت توکل ب تو بگو میدونم تونمیذاری من صربه بخورم ببین خدا چ جوری برات درست میکنه وقتی اعتمادت رو بهش ببری بالا وفقط وفقط بهش توکل کنی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
ممیخوام تایپک بزنم بلد نیستم نی نی یار لطفا کمک کن کسی که جوابمو نمیده راهنمای هم نمیکنه 

عزیزم برو قسمت تبادل نظر یجا نوشته تایپیک اونجا قشنگ واضحه

خیلی ممنونم باعث امیدواری که دادی خدا حفظت کنه خیلی محتاج این حرفام😔

عزیزم دختر من ۲۸ هفته دنیا اومد.ایشالا که بچه ی تو سر وقت دنیا بیاد ولی اگه زودم اومد سوالی داشتی ازم بپرس