بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
فدات عزیزم آخه من خیلی بچه های نارس و دنبال میکنم واقعا اینقد علم پیشرفت کرده ک حتی ۲۶ هفته هم میمون ...
ان شالله همینطور باشه شنیدم که بچه یا هفت ماه بدنیا میاد خوبه یا ۹ ماه بدیش اینه که اگر بیشتر بمونه و درمان نشم کلیمو از دست میدم و درمانشم باید بچه دنیا بیاد تا درمان بشم
مرسی عزیز دلم خدا حفظت کنه منم قول میدم از این مشکلا رها بشم ساکن نجفم برم امام علی همتونو دعا میکنم ...
قربونت برم میشی انشالله دلم خیلی گرفت برات کاش حداقل مادرشوهرت آدم بود
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بسپار بخدا فقط بگووو خدایا سپرذم ب خودت توکل ب تو بگو میدونم تونمیذاری من صربه بخورم ببین خدا چ جوری برات درست میکنه وقتی اعتمادت رو بهش ببری بالا وفقط وفقط بهش توکل کنی
تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم