. به داشته ها ، موقعیت ها و آدم هایِ خوبِ زندگی ام فکر می کنم به هرچیز یا هرکسی که دنیایِ مرا زیبا و حالِ مرا خوب می کند . و می خندم ؛ به رویِ تمامِ روزهایِ خوبی که در راهند ، اتفاقاتِ خوبی که خواهند افتاد ، و آرزوهایی که برآورده خواهند شد . خوشبختی یعنی همین ؛ که زندگی را سخت نگیرم ، که حالِ من خوب باشد . 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟
همه چیز بستگی به حال و هوای دلت دارد اگر حال دلت خوب باشد هوا آن قدر هم آلوده نیست از پس اجاره خانه هم می شود برآمد بیماری کودکت کمتر آزارت می دهد و با یک دعا، ته دلت قرص می شود و آرام می گیری اگر حال دلت خوب باشد ؛ آدم ها همه دوست داشتنی اند و بدون منت می توانی ببخشی حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دلنشین می شود که لحظه ای بتوانی پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی که امروزت با دیروزت چقدر فرق داشتی حال دلت که خوب باشد می شوی هم بازی بچه ها برای عزیزانت همیشه وقت داری و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته است و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشه امیدوارم همیشه حال دلتون بهترین باشه …
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞