2777
2789

آفتابه پشتش گرفتی ؟

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه آخر همه دوستی ها همینه بهترین کار اینه یکی بکوبی تو گوش خودت باهاش کنار بیای بشینی سر زندگیت انگار ک هیچ اتفاقی نیافتاده یا اینکه زندگیت و جهنم کنی

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

پس براش مراسم ترحیم بگیر

و تو یه قبر چالش کن..

میفهممت

چون تجربه کردم..گ

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
طبیعیه آخر همه دوستی ها همینه بهترین کار اینه یکی بکوبی تو گوش خودت باهاش کنار بیای بشینی سر زندگیت ...

رفتتتت؟

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یه دختر خانمی هم دیروز میگفت قراره پسره بره خارج خیلی ناراحتم نکنه دوست دختر تو بوده .میگفت دعا کنید نره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

به بند کفشت که رفت.رفتنی میره

به قول محسن ابراهیم زاده واسه کسی که بخواد بره بهونه پره

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نمی دونم چرا ... به من گفت ترو خدا دیگه هیچ وقت به من پیام نده شماره ات پاک می کنم الانم بلاکم آ ...

من فکر کردم خانمی .ببین من خودم به عنوان یه خانم هیچوقت دل ب یه رابطه بی سرانجام نمیدم منم دقیقا با یه نفر همینکارو کردم چون اول میگفت قصدش جدیه بعد معلوم شد نیست از یه طرفم میخواست منو داشته باشه .خب همچین چیزی شدنی نیست 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎