2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یه بار اون اتفاق افتاد  

شاید میخواد ازدواج کنه شما تا شرایطت فراهم شه خیلی طول میکشه اونم ی دختره وهزارتا فک کرده ک نکنه درَت تموم شددیگه برنگردی و ادن دختر بمونه و عمر تباه شدش

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
مگه نباید کم کم سرد بشه  چرا یهو من بلاک کرد ...

تو ۵ ماه شده کم کم

شاید برا شما یهویی.بوده

اون ۵ ماهه داره به جدایی فکر میکنه 

اون فکر میکنه تو خارج الان داری عشق و حال میکنی 

این این ور تو انتظار برگشت

منطقش بهش میگه مگه دیوونه ای پاش بمانی 

اون تو خارج هر کار دوس داره بکنه

ازش جداشو.کمتر نگرانش.باشی 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
😂😂😂✌

البته فک کردم استارتر خانمه .اون حرفو امبر هرد درونم زد 😂😂من نبودم 😅

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
مگه نباید کم کم سرد بشه  چرا یهو من بلاک کرد ...

قبلا سرد شده تو نفهمیدی واکنشش یهویی بوده 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
شاید میخواد ازدواج کنه شما تا شرایطت فراهم شه خیلی طول میکشه اونم ی دختره وهزارتا فک کرده ک نکنه درَ ...

تنها احتمالی که میدم ...

من اینجا نه به خاطر اون ، بخاطر اینکه عاشقش بودم هیچ وقت نه به کسی نگاه کردم نه حتی فکرش به سرم زد ...

چون خیانت نیاز نیست بالفعل بشه همون که فکرش تو سر آدم بیاد خیانته  .

آدم به هر کسی می تونه خیانت کنه ولی به عشقش نه ...

من موندم با کلی  چرا ؟

اسی میشه یه چند وقت که از رفتنش گذشت بهش زنگ‌ بزنی وقتی گفت الو بدون سلام و احوال پرسی بهش بگو چقد خوبه که نیستی به نبودنت ادامه بده بعدم قطع کن .برجکشو بریز بیاد پایین دختره ی بی عاطفه رو🥴🥴

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    
اسی میشه یه چند وقت که از رفتنش گذشت بهش زنگ‌ بزنی وقتی گفت الو بدون سلام و احوال پرسی بهش بگو چقد خ ...

برجکش پایین نمیریزه مطمئن باش .فقط مطمئن میشه که چقدر کارش درست بوده برا قط رابطه 

من ۳۱ اون ۳۰ یه ازدواج نا موفق هم داشته

خب الکی که آدم ول نمیکنه بره.  حتما یه سری مسائل بوده که شما نسبت بهش بی توجه بودی.  یه سری رفتارا هستن به مرور که اتفاق میوفته بین طرفین سردی بوجود میاره. 

یا اینکه کلا دیدش نسبت به رابطه و زندگی عوض شده و فکر کرده شاید وقته یه تغییر بزرگ توی زندگیش ایجاد کنه . 

نمیخوام اذیتت کنم ، ولی شایدم از کسی دیگه خوشش اومده (که اگه اینطور باشه باید خوشحال باشی که رابطشو با تو  تموم کرد و بعد رفته سراغ اون آدم نه اینکه بهت خیانت کنه) 

کلا خودت بشین فکر کن ببین چی بوده داستانش.  مطمئن باش خودت خیلی بهتر میتونی معما رو حل کنی چون آدمای که اینجان یه نسخه ای میپیچن برات و از هیچیه زندگیتون خبر ندارن . 

شایدم هنوز دلش با تو باشه و ته دلش دوست داره که بری دنبالش و باهم آشتی کنید . 

دل ندارم از این کارها بکنم 

اخی چقدر احساساتی هستی .

من برات دعا میکنم یه دختر خییییییییلی مهربون و خوش اخلاق و شاد و با اصالت و وفا دار و قدر شناس خدا بزاره سر راهت .

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .