2777
2789
عنوان

بچه ها بچم تکونش کم شده

200 بازدید | 48 پست

چند شب تکونش بیشتره ولی دیشب تا الان تکونش خیلی کمه..درد پریود هم دارم ولی لکه و خونی ندارم .به نظرتون شروع درد زایمانه؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من هر شب نصف شبا درد كشاله ران و استخون واژنم خيلي شديد ميشه ؛ ربطي ب ني ني نداره ؟ هفته ٢٥ ا ...

خب اینا برا بارداریه

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
چند هفته ای

به حساب خودم که مال سونو باشه ۳۷ هفته و پنج روز. تاریخ پریودم اگه باشه ۱۴ یعنی امروز. ولی سونو گفت ۲۷ بهمن .چون پریود من منظم نیوده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم کم شده الان نزدیک ده روزه مثل قبل تکوناش شدیدنیست بنظرتون خطرناکه؟یامال اینه که سنگین ترشده.اسی ...

من نسبت به شب قبل تکونش کم شده .کمر درد و دل درد هم دارم مثل پریود .امشبم نخوابیدم چند بار بلند شدم

وقتش ک هس تکونشم جاش تنگ شده دیگه هرروز تنگتر میشه

دقیقا درد پریود دارم حتی حالت تهوع هم دارم 

کسی نیست

دوستان من هر شب نصف شبا درد كشاله ران و استخون واژنم خيلي شديد ميشه ؛ ربطي ب ني ني نداره ؟ هفته ٢٥ ا ...

شاید تو طول روز استراحت نداری من وقتی به خودم فشار میاوردم اینطور میشدم .دراز بکیش پهلوی چپ خودت چرب کن 

دقیقا درد پریود دارم حتی حالت تهوع هم دارم 

درد پریود اره ولی تهوع رو نمیدونم . خب بچه ب معدت فشار میاره احتمالا از اینه

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
سلام.دکتر من میگفت اگر تکون نی نی کم شد یه چیز شیذقن مثل خرما و.یا شیر و.عسل یا شکلات بخورم و به پهل ...

الان نمیدونم شروع درد زایمانه یا نه کمر درد و دل درد دارم استرس گرفتم 😢