2777
2789
عنوان

بچه ها بچم تکونش کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 48 پست
تاریخ زایمان ک طبق سونو نیس،واسه منم گفته بودن ۲۷ تا ۳۰ مرداد ولی ۱۳ مرداد به دنیا اومد،تکوناشم چون ...

نه میتونم راه برم فقط درد پریود که داشتم بیشتر شده ..منم مثل شما ۲۷ تا ۳۰ بهمن دکتر سونو برام زده. ولی اگه به پریود باشه خیلی زودتر زایمان میکنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چرا گلم ؟؟؟؟نترس خوشحال باش و دعا کن خودت و نینی سالم باشین ،عوضش از این سنگینی و درد خلاص میشی ،و ن ...

ممنون عزیزم برام دعا کن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظمه کمردردت؟؟؟؟  حواست باشه تایم بگیری حتما ک دستت باشه

آره دردش هست کم نشده .ولی پیچ ندارم 

نه میتونم راه برم فقط درد پریود که داشتم بیشتر شده ..منم مثل شما ۲۷ تا ۳۰ بهمن دکتر سونو برام زده. و ...

انشالله تا چند روز دیگ نی نی خوشگلت میاد بغلت

انشالله زایمان راحت و آسونی داشته با‌شی😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آره دردش هست کم نشده .ولی پیچ ندارم 

بازم تایم بگیر اگ یهو خیس شدی حواست باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
انشالله تا چند روز دیگ نی نی خوشگلت میاد بغلت انشالله زایمان راحت و آسونی داشته با‌شی😊

الهی آمین 

انشاالله تو میتونی نگران نباش ،دوستمم طبیعی بود میگفت خیلی خوب بود و بعد بچهواصلا درد نداشتم ،انشاال ...

بعضی ها خیلی راضی هستن ولی بعضیا میگن کاش سزارین میکردیم 

پیاده روی داشتی ؟؟؟کلاسهای بارداری میرفتی ؟؟؟؟؟

کلاس آره .پیاده روی روز در حد نیمساعت