2777
2789
واقعا؟؟؟ یعنی h1n1 خطرناک تر و مهلک تر از کروناس؟ پس چرا اینقدر کشته داده توی ووهان

اره تو جمعیت میلیاردی چین خیلی هم زیاد نیس تعداد کشته هاش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
منم مثل تو خخخ ولی بخام برم دوباره فقط ماسک و دستکش 

من خودم ناراحتی قلبی دارم با افسردگی شدید.خودم با خودم همش درگیر بودم.کاش نمیرفتم.نمیدونم الان همش باید چشمم به عطسه و سرفه بچه باشه دیگه.خدایا این چی بود دیگه اخه

دختر۹ ساله.پسرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم ناراحتی قلبی دارم با افسردگی شدید.خودم با خودم همش درگیر بودم.کاش نمیرفتم.نمیدونم الان همش ب ...

بجه زیرچهاارسال نمیگیرع تایید کردن پسرمن پنج سالشه خدارحم کنه...منم چندبارقلبم تیرکسید رفتم انروز ازمایش و اکوعروق سالم بود گفت برای اطمینان ی اکئتخصصی برو نمیدونم تخصصیش دیکه چیه...بعدجنرال قلب ببینه درب درا زنکم زدم میکن باید برای اکوحضوری بیای  وقت بگیری  ادمم هی نمیشه ک بره بیاد

رنگ ولایتhaircolorist
بجه زیرچهاارسال نمیگیرع تایید کردن پسرمن پنج سالشه خدارحم کنه...منم چندبارقلبم تیرکسید رفتم انروز از ...

زیر چهار سال یا هشت سال؟

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
بجه زیرچهاارسال نمیگیرع تایید کردن پسرمن پنج سالشه خدارحم کنه...منم چندبارقلبم تیرکسید رفتم انروز از ...

شما منزلت کجاست.ی دکتر قلب شخصی با هزینه کم و کارایی بالا بهت معرفی کنم

دختر۹ ساله.پسرم
شما منزلت کجاست.ی دکتر قلب شخصی با هزینه کم و کارایی بالا بهت معرفی کنم

من جنوب شهرم تهران افسریه لعنتی دفترچم سلامت معمولیه تااذرماه درمانکاه هابعضیاشون قبول میکردن دیک فقط شده بیماذستانا ازاذر

رنگ ولایتhaircolorist
من جنوب شهرم تهران افسریه لعنتی دفترچم سلامت معمولیه تااذرماه درمانکاه هابعضیاشون قبول میکردن دیک فق ...

الان ی دکتر هست تو خیابان پیروزی.ابوالفضل کوهسار.دکتر عالیه هستش شاید باورتون نشه اکو با دفترچه ۱۵ تومن.قبل از اکو فقط ببینتت میگه چته.دکتر بسیار بسیار عالیه.تو بیمارستان فجرم کار میکنه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

دختر۹ ساله.پسرم

[QUOTE=122671831]الان ی دکتر هست تو خیابان پیروزی.ابوالفضل کوهسار.دکتر عالیه هستش شاید باورتون نشه اکو با دفترچه ۱۵ ت ...[/QUOTEتوخود پیرزییه مطمعنی؟؟؟چراانقئدر کم میکیره اکو..خب من دفترچم سلامت معوولیه یعنی قبولئمیکنه

رنگ ولایتhaircolorist
ویزیت جقدره

زنگ بزن بپرس.بعدش دکتر به حجاب خیلی علاقه داره.تمام بیمارای باحجاب رو همینطور ویزیت میکنه.من نوار قلبم و ویزیت شد ۵۰ تومان.۱۵تومن اکو با دفترچه بیمه تامین اجتماعی.بعدشم بگم من مانتویی هستم.ولی دیدم خانم های محجبه رو کمتر میگیره‌چون دکتر مردمی هست به همین دلیل.واینکه هزینه زحماتش اینقدر کم هست دلیلش به به بد بودن نیست.کارش فوق العاده.مطبش اینقدر شلوغه جای سوزن انداختن نیست.کلا با مردم راه میاد

دختر۹ ساله.پسرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز