2777
2789

راست باشه هم مگه چاره ای داریم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان این بیماری بسیاااار همه گیره ولی برای افرادی که مشکلات زمینه ای نداشته باشن کشنده نیست انقدر نترسین

درصد کسایی که مبتلا شدن و کسایی که جونشون را از دست دادن را مقایسه کنید تا متوجه شید زیاد کشنده نیست

تو رو خدا ماسک بزنین و بهداشت رعایت کنید

تا میتونین دستاتون رو بشورین و به چشم و دهنتون نزنین

گوشیتون رو هم ضد عفونی کنید

پیر شدم انقدر گفتم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
هیچ درمانی هم واسش نیست

خبری خوش
ووھانس کرونا۔ ویروس.
علاج سادہ با یک کاسہ جوشاندہ سیر با آب.
بسیاری از مراجعہ کنندگان موفقیت این جوشاندہ سادہ را تایید کردہ اند.
۸ عدد میخک را با مقداری سیر لہ شدہ، با ۷ لیوان آب بجوشانید.
سیر و میخک را خورده و آب آن را در چند نوبت بنوشید.
پخش کنید تا در این کار خیر شریک شوید و از مرگ و میر تعدادی جلو گیری  کنید.
از کانال حکیم دکتر حصاری

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دوستان این بیماری بسیاااار همه گیره ولی برای افرادی که مشکلات زمینه ای نداشته باشن کشنده نیست انقدر ...

عزیزم اونجا چینه بهترین پرسنل و دارو و پزشک هست اینجا صد نفر هم بگیرن بیمارستان توانایی پاسخگویی رو نداره متاسفانه ممکنه خیلیا تلف شن امار مرگ و میر ما با چین یکی نمیشه

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

درصد کشندگیش ارز سارس و وبا کمتره

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
2790
2778
2791
2779
2792