2777
2789
بابا بسه دیگه , کاش میشد هرکس کلمه کرونا رو در نی نی سایت به کار ببره به صورت اتوماتیک بترکه , لطفا ...

بده اطلاع رسانی بشه

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از ویروس H1N1 خطرناک تر نیس که نترسین الکی

انفولانزا قرنطینه نداش

جا ب جا مردن نداشت کجا خطر ناک نیس😥

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارن خیلی مراقب باشن چون همه ی اونایی که گرفتن را نکشته فقط درصد ناچیزی از اونهمه مبتلا

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
وای راست میگید بیمارستان قلب

بله توتهران رجایی رفته بودم  یساعتم انجابودم دیک کارم ک داشت تموم میشد دکتر گفت من برات اکورو مینویسم شوهرت بیاره سریع بچتوبرداربرو بیرون مریض کرونااوردن

رنگ ولایتhaircolorist
خبری خوش ووھانس کرونا۔ ویروس. علاج سادہ با یک کاسہ جوشاندہ سیر با آب. بسیاری از مراجعہ کنندگان موفقی ...

عنبرنسا یادش رفته بگه

مردمی که این چرندیاتو باور کنن مردن با کرونا حقشونه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خبری خوش ووھانس کرونا۔ ویروس. علاج سادہ با یک کاسہ جوشاندہ سیر با آب. بسیاری از مراجعہ کنندگان موفقی ...

فک نمیکنم درمانش این باشه اخه

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا

من امروز دکتر بودم می گفت کسایی که سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه می گیرن مثلا کسایی که سیگارین دیابت دارن مشکلات ریوی دارن مشکلات قلبی دارن.بیشتر از همه هم اونایی که مشکلات ریوی دارن بگیرن میمیرن چون خوده بیماری رو دستگاه تنفسی اثر میزاره .کسی که سالمه اگر بگیره خوب میشه نگران نباشید

انفولانزا قرنطینه نداش جا ب جا مردن نداشت کجا خطر ناک نیس😥

مردن نداشت؟ نشنیدی چن نفر به خاطر آنفولانزا مردن؟

نسبتش اینجوریه مثلا H1N1 بیست تا رو میکشه

کرونا ۵ تا

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من امروز دکتر بودم می گفت کسایی که سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه می گیرن مثلا کسایی که سیگارین دیابت دارن ...

خاک عالم😢😭 ما کلا اسمی هستیم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من امروز دکتر بودم می گفت کسایی که سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه می گیرن مثلا کسایی که سیگارین دیابت دارن ...

همون سیگاری میشه ۷۰ درصد جمعیت ایران😥

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
مردن نداشت؟ نشنیدی چن نفر به خاطر آنفولانزا مردن؟ نسبتش اینجوریه مثلا H1N1 بیست تا رو میکشه کرونا ...

نگفتم مردن نداشت گفتم در جا مردن نداشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز