2777
2789

یکشنبه، 13 بهمن 1398  کد خبر 61191
ساعد نیوز: رئیس بیمارستان رازی اهواز درخصوص کلیپ منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر انتقال بیمار مبتلا به کرونا به این بیمارستان توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فرهنگ کره بندی رئیس بیمارستان رازی اهواز درخصوص فیلم لباس مخصوص بیماری کرونا که روز گذشته، ۱۲ بهمن در فضای مجازی منتشر شد، گفت: در کلیپ منتشر شده که نشان می داد نیرو های اورژانس با لباس و ماسک های مخصوص ایزوله، در محوطه بیمارستان رازی اهواز در حال انتقال یک بیمار از یک آمبولانس به داخل بیمارستان هستند.

او افزود: با توجه به اینکه در خوزستان بیمارستان رازی دارای بخش عفونی و تنها مرجع این بیماری ها است، روز گذشته به منظور ارزیابی آمادگی پرسنل، مانوری قبل از انتشار بیماری انجام شد.

کره بندی اظهار داشت: این مانور به صورت محدود و تنها در محوطه بیمارستان رازی انجام شده است تا متوجه شویم پرسنل درمانی و اورژانس، آمادگی لازم را دارند یا خیر.

به گفته رئیس بیمارستان رازی اهواز، بیماری که در این مانور بود نیز دچار سرماخوردگی بود که به صورت سرپایی درمان و اکنون مرخص شده است.

بیشتر بخوانید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم ایمنی رو تقویت می‌کنه .بالاخره یه راهه .ضرر که نداره.اگه راه بهتری بود بسم الله. ان شالله که ...

ان شاللللله

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
این حرکت به موازات یا جلوتر طب سنتی رو چه کسی تعیین میکنه؟

نگاه به کمی دورتر از نوک بینی.😊

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ای بابا نگران نباش مگه الکیه که همینطوری بگیریمو دور از جونم بمیریم

😟استرس دارم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

استادمتدرم عالم طب سنتیه گفته فقط ماسک بخرید تواب نمک غلیظ بزارید نمک دریاباشه بهتره بعد بزارید خشک شه بزنید اصلانمیزاره ویروس بیاد سمتتون تامیتونید روبوسی ممنوع یجاام نوشته شاید جهل روز دیک واکسنش بیادک بیادخدادتومن پولشه چون ا یر ان تحریمه حالاحالاهاام نمیاد بعد ی بیماذیه ک زپری دکترامیتونن تشخیص بدن مثل انقپفولانزاس سرماخوردکی بعدا خودشو نشن میده

رنگ ولایتhaircolorist

من امروز رفتم بیمارستان اومدم خونه تمام لباسا را دراوردم انداختم ماشین  کلا عادتمه ها...مطب و بیمارستان برم اینطورم...تواین شرایط فک کنم لازم هم هست بیرون رفتنی..

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز