2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
اگر طرف متلکاشو ادامه بده چی؟

بارها سکوت کن شاید خسته شد و اگه نشد هم ب زبونی خیلی محترمانه باهاش صحبت کن و طوری ک حق بجانب صبحت نکنی طرف خودش از برخوردش خجالت میکشه من یکی بعداز ۴سال تحمل کردن متلکاش ی روز خیلی با دلیل و متطق و محترمانه باهاش صحبت کردم ک آخرش ازم معذرت خواهی کرد اونم کسی بود ک همه میترسن باهاش رفت و آمد داشته باشن همه بهم میگفتن تو چطور حرف زدی ک اون با این همه غرورش ازت معذرت خواهی کرده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اخه با مادرشوهرم زندگی میکنه و کارهاشو انجام میده ماهم هفته ای یه بار ب مادرشوهرم سرمیزنیم و  و ...

حتما مطمعن باش دلیلی داره اگه قبل اینجور نبوده الان شده پس بدون دلیل نیست این رفتارش

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها سکوت کن شاید خسته شد و اگه نشد هم ب زبونی خیلی محترمانه باهاش صحبت کن و طوری ک حق بجانب صبحت ن ...

جاریای من با منطق حرف میزنی قهر میکنن با بزرگه منطقی حرف زدم ناراحت شد یکسال قهره

حتما مطمعن باش دلیلی داره اگه قبل اینجور نبوده الان شده پس بدون دلیل نیست این رفتارش

حس میکنم روش ب رومون باز شده چون من عروس جدیده ام نسبت ب بقیه اوایل رودربایسی داشت البته این حس منه نمیدونم چقد درسته

جاریای من با منطق حرف میزنی قهر میکنن با بزرگه منطقی حرف زدم ناراحت شد یکسال قهره

اشکال نداره این مشکل اون هست دیگه خوبه ک اگه ناراحتی بینتون هست بخاطر حرفای زشت نیست همین ک با منطقی حرف زدی بالاخره خودش اشتی میکنه

حس میکنم روش ب رومون باز شده چون من عروس جدیده ام نسبت ب بقیه اوایل رودربایسی داشت البته این حس منه ...

احتمال داره پس شما فعلا سکوت کنید بهتره چون اگر از همین اول کارجوابشون بدین همیشه کدورت بینتون هست

احتمال داره پس شما فعلا سکوت کنید بهتره چون اگر از همین اول کارجوابشون بدین همیشه کدورت بینتون هست

خیلی میترسم راه بزرگا رو پیش ببره و دیگه نتونم جلودارش بشم