2777
2789
عنوان

جاری

329 بازدید | 37 پست

من ۳تا جاری دارم دوتاشون ک اصلا اصلا رابطه خوبی باهام ندارن بی محلی یه وقتایی تیکه و متلک و........ یه جاری دیگم ک با مادرشوهرم زندگی میکنه احتراممو داره منم متقابلا احترامشو دارم هروقت خونه مادرشوهرم برم ببینم مهمون زیاد دارن سریع بلند میشم کمکش میکنم خلاصه گذشت وذیک شب مهمون مادرشوهرم بودیم بعد از شام و شب نشینی اومدم لباس پسرمو بپوشونم رنگ جورابش اصلا ب تیپش جورنبود سریع جاریم برگشت ب در بگه دیوار بشنوه اسم پسرمو صداکرد گف چرا جورابت با لباست ست نیس منم با حالت جدی گفتم نمیدونست باید ست کنه دیگه جاریم سکوت کرد و هیچی نگف انقد اونیکی جاریام چشممو ترسوندن میترسم اینم واسه زبون دربیاره جلوشو گرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چي بگم بعضي حرفا اصلا ارزش دوباره فكر كردن نداره چه برسه بخواي خودتو بخاطرش ناراحت كني اين مسائلو براي خودت اصلا بزرگ نكن اگه همسرت تو مسائل خانوادگي درگير نيست كلا اينجور داستانا و نديد بگير

بنده خدا چیز بدی نگفته خواست ی شوخی بکنه فعلا جواب تند دادن شما اشتباه بوده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
فک کنم بخاطر زبونته همه رو از خودت روندی

اتفاقا بی زبونیم باعث شد اون دوتا جاریم سوارم شم چون اونا ب من و شوهرم تیکه مینداختن من خر تازه تو خونه میفهمیدم چ توهینی کردن یمدت رو خودم دارم تمرین میکنم ساده نباشم

یکم تند گفتی اگه مهربونه طرف.اگه بدجنسه ک حقشه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

کلا به جاری جماعت محل نده .خشک و رسمی با کمی مهربونی الکی

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بد برداشت نکنی از حرفم منظورم این بودش ک خیلی جدی برخورد کردی من اینقدر از این مسائل برام پیش اومده ...

اخه فامیلای شوهرم جنبشو ندارن پسرم تپل بود یکم دیر را افتاد جاریام پدرمو با متلکاشون دراورده بودن