2777
2789
چرا.بچه دوس داری یا نه؟چرا آزمایش نمیدی؟چند سالته؟

والا یکی دارم ولی آزمایشم ی بار منفی شد تو تاپیکای قدیم خوندم بودن کسایی ک تا دوماهگیم آزمایششون منفی شده باشمم عب نداره من خیلی کوچولوهم خجالتم میاد بگم خخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣 اسم برنامش چیه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
والا یکی دارم ولی آزمایشم ی بار منفی شد تو تاپیکای قدیم خوندم بودن کسایی ک تا دوماهگیم آزمایششون منف ...

بگو من از تو کوچولو ترم اگه بگم چن سالمه هیچ کس باهام صحبت نمیکنه...

بگو من از تو کوچولو ترم اگه بگم چن سالمه هیچ کس باهام صحبت نمیکنه...

خخخ من متول ۷۹هم مجردی؟؟؟من ی دختره ۴سالو نیمه دارم اخهههه☹☹☹

بده قربانت.بده.ما دخترا تا خریدامونو نشون هم ندیم ول کن نیستیم.حالا واسه عیده یا نه؟

من از خرید عید بدم میاد.و اگه هم خرید کنم واسه عید نمیپوشم😅😅😅😅

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
خخخخخخخ ببین من14 سالمه.😂😂😂

ااا تو ک الان تو ی تامیکت گفتی برا درسته دخترم شکلات و داغو کیک میخوام درست کنم ککککک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز