چرا.بچه دوس داری یا نه؟چرا آزمایش نمیدی؟چند سالته؟
والا یکی دارم ولی آزمایشم ی بار منفی شد تو تاپیکای قدیم خوندم بودن کسایی ک تا دوماهگیم آزمایششون منفی شده باشمم عب نداره من خیلی کوچولوهم خجالتم میاد بگم خخخ
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ااا تو ک الان تو ی تامیکت گفتی برا درسته دخترم شکلات و داغو کیک میخوام درست کنم ککککک