2777
2789
عنوان

می شه توی بارداری وزن کم کرد؟

291 بازدید | 15 پست
من خیلی وزنم بالا رفته دکترم گفته بود آروم آروم وزن اضافه کنم در عرض ده روز سه کیلو اضافه شدم از ابتدای بارداریم 6 کیلو تا حالا زیاد کردم کلا دکترم گفته 11 کیلو باید اضافه کنم تازه 3 کیلو واسه ماه آخر و دو کیلو واسه ماه هشت نگه دارم چه جوری وزنمو کنترل کنم؟ می خوام اگه بشه بیام پائین
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شدم 75 از اول بارداری 69 بودم دکترم گفته بود 11 کیلو فقط می تونم زیادکنم ضمنا مولتی ویتامینمم به خاطر وزن بالام هر 4 روزی یه دونه داده
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
کم که نمیشه کرد. 11 کیلو خوبه دیگه دکترت درست گفته. برنج و نون کمتر بخور. شیرینی جات و شکلات تا حد ممکن نخور. عدس و تخم مرغ خوب سیر می کنن برای بارداری هم خوبن. من تا الان 5 کیلو اضافه کردم
حدیث خیلی خوب زیاد کردی من تازه 4 ماهم تموم شده 6 کیلو زیاد کردم
متخصص تغذیه چه جوری یه مثلا می گه چی بخوریم چی نخوریم؟ میترسم برم بهم بگه شیرینی جات و برنج و نون و ماکارونی نخور خوب اینا رو هم خودم می دونم
کلا تو روز 4 تا کف دست نون سنگک داشتم 2 تاش صبحونه 2 تاش با شامم بود صبحونه ( پنیر یه قوطی کبریت+گردو2تا+شیر 1 لیوان ) یا تخم مرغ آبپز +آب پرتقال میان وعده هم 10 تا بادوم درختی یه میوه فصل نهار ( برنج 8 قاشق + خورش 3 قاشق +ماست 1 کاسه ) یا سالاد فصل عصرونه هم یا بیسکویت ترد یا میوه یا ساقه طلایی یا یه لیوان شیر عسل شام هم عدسی یا نیمرو یا برانی یا کوکو تو کل روز هم 8 لیوان آب حتما حتما میخورم الان هفته 23 هستم و کلا 2.600 گرم اضافه کردم هله هوله و چیپس و پفک و کالباس سوسیس هم اصلا نمیخورم هفته ای 2 مرتبه هم حتما ماهی میخورم
وای حدث چه رژیم خوبی منم این رژیمو بگیرم من بی هوا غذا می خوردم میان وعده هام خیلی کم بود وعده های غذام مثه بقیه آب خیلی خیلی زیاد می خورم روزی دو تا پارچ می شه واله وای حدیث من زیاد اضافه کردم و این منو خیلی نگران کرده دکترمم وقتی می رم پیشش وزنم می کنه اعصابمو به هم می ریزه یه چیزایی می گه که منو بترسونه و واقعا هم موفق می شه