2777
2789
عنوان

بچم نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 34 پست
غذاش دادم. رو پام میزارم بغل میکنم تاب میدم فایده نداره ای خدا چکار کنم

مدفوعش چجوره بلغمی نیست؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
غذاش دادم. رو پام میزارم بغل میکنم تاب میدم فایده نداره ای خدا چکار کنم

بنظرم دل دردداره اگ نق میزنه

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ممکنه مشکلی نداشته باش و نخوابه؟. بعضیاشون دلدرد دارن ولی گریه نمکنن بیشتر بیدارن.الانم ک نزدیک ...

نمیدونم والا چی بگم... منم میگم شاید بخاطر دندونشه الان بیشتر از یک ماهه اینجوریه دکترم بردم گفت خدا رو شکر چیزی نیست فقط بازیگوشه. من میترسم بیش فعال باشه اخه داعم پاهاشو به هم میزنه نق میزنه 

نمیدونم والا چی بگم... منم میگم شاید بخاطر دندونشه الان بیشتر از یک ماهه اینجوریه دکترم بردم گفت خدا ...

دندونشه .دخترم هفت ماهگی دیگه لثه اش پاره شد زد بیرون .خیلی بداخلاق شده بود .ببین سرش داغ میشه؟ مدام دستش تو دهانشه و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دندونشه .دخترم هفت ماهگی دیگه لثه اش پاره شد زد بیرون .خیلی بداخلاق شده بود .ببین سرش داغ میشه؟ مدام ...

اره دستش تو دهنشه. یدونه دندون اخر پنج ماهگی بیرون اورد الانم حس میکنم یکی دیگه میخواد بیاد بیرون

نه نیست. فقط امروز پوره هویجش دادم از مدفوعش اومد بیرون

هویج رک با ی مقدار کره بده .تا ویتامین آ حذب بشه.از چونه تاوپایین گردنشو با روغن زیتون خوبوماساژ یده برا لث ههاش خوبه.گناه دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شاید خیلی شیطون از خستگی زیاد خوابش نمیبره با روغن بدنشو ماساژ بده میگن روغن گل بنفشه ارامش بخ ...

حالا میخرم براش اینم امتحان میکنم ولی انقد شیطونه و تکون میخوره اهل ماساژ که اصلااا نیست. تازه سرشو که میخوام ناز کنم دستم پرت میکنه

اره دستش تو دهنشه. یدونه دندون اخر پنج ماهگی بیرون اورد الانم حس میکنم یکی دیگه میخواد بیاد بیرون

آخ همونه دیگه بیقراره ماشاءالله چه زودم درآورده.بخاطر همینه داره درمیاره باز.همون ماساژش بده کل بدت تا بخوابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40