وای دیوونه شدم دارم از بی خوابی میمرم روز اصلا نمیخوابه. شبم به زور 2 میخوابونمش تا شاید 6.7 صبح اونم صد بار از خواب بیدار میشه هیچ مشکلیم نداره خسته شدم دیگه دلم میخواد گریه کنم تا بخوابونمش پدرم در میاد همش نق میزنه
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
چطور ممکنه مشکلی نداشته باش و نخوابه؟. بعضیاشون دلدرد دارن ولی گریه نمکنن بیشتر بیدارن.الانم ک نزدیک دندون درآوردنشونه بدتر.قبل خواب تو هموت تشک یا تختش با روغن زیتون یا سیاه دانه کل بدنشو ماساژ بده.زیر کتف و شونه هاشم همینطور .لامپازو خاموش کن فقط س شبخواب بزار
فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️