2777
2789
عنوان

بچم نمیخوابه

164 بازدید | 34 پست

وای دیوونه شدم دارم از بی خوابی میمرم روز اصلا نمیخوابه. شبم به زور 2 میخوابونمش تا شاید 6.7 صبح اونم صد بار از خواب بیدار میشه هیچ مشکلیم نداره خسته شدم دیگه دلم میخواد گریه کنم تا بخوابونمش پدرم در میاد همش نق میزنه

چندوقتشه؟پسرمنم نوزادی اینجوری بود..ازبی خوابی وخستگی میزدم توسرم😑

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن ماهشه؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
چندوقتشه؟پسرمنم نوزادی اینجوری بود..ازبی خوابی وخستگی میزدم توسرم😑

شاید مسخرم کنید من الان گرفتم موهای خودمو کشیدم. همش باید سر پا باشم راه برم همش نق نق میکنه. 6 ماهشه

6 ماه و نیم

چطور ممکنه مشکلی نداشته باش و نخوابه؟. بعضیاشون دلدرد دارن ولی گریه نمکنن بیشتر بیدارن.الانم ک نزدیک دندون درآوردنشونه بدتر.قبل خواب تو هموت تشک یا تختش با روغن زیتون یا سیاه دانه کل بدنشو ماساژ بده.زیر کتف و شونه هاشم همینطور  .لامپازو خاموش کن فقط س شبخواب بزار

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شاید مسخرم کنید من الان گرفتم موهای خودمو کشیدم. همش باید سر پا باشم راه برم همش نق نق میکنه. 6 ماهش ...

منم این روزاروکشیدم درکت میکنم خیلی سخته بااینک شوهرمم کمکم بودولی بازم سخت بود..پسرمن ۱۲شب بیدارمیشدتا۷صبح همینک میذاشتمش زمین بیدارمیشد

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
چراغارو خاموش کن بزار رو پاهات چند قاشق ماست بده بهش بخوره در عین حال اروم تکونش بده اگه گشنشم باشه ...

غذاش دادم. رو پام میزارم بغل میکنم تاب میدم فایده نداره ای خدا چکار کنم