2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

439 بازدید | 26 پست

بچه ها دلم گرفته واقعا نیاز به درد و دل دارم ولی نمیتونم به کسی بگم شاید بخاطر ترس از قضاوت ترس از ابرو یا هرچی 

حداقل شما منو نمیشناسید میتونم باهاتون حرف بزنم 

من تو زندگی با شوهرم به مشکل خوردم و همین الانم تاپیک زدم که دعوامون شد 

میدونم الان یه عالمه حرف میزنید ولی خواهش میکنم درک کنید 

من وقتی 13 سالم بود یه پسری که دوسال از خودم بزرگتر بود وارد زندگیم شد و نزدیک 4 سال باهم دوست بودیم و بعد خونواده من فهمیدن و مجبور شدیم یه سال از هم جدا باشیم بعد دوباره باهم بودیم و قرار بود که وقتی من کنکور دادم بیان خواستگاری ولی بخاطر یه اتفاقاتی که افتاد من بخاطر لجبازی و بچه بازی و حماقتم بهش گفتم دوست ندارم و از زندگیم برو بیرون اونم تا یه سال بعدش هی مادرش خواهرش پدرش میفرستاد برای اجازه خواستگاری و من دوسش داشتم خیلی خیلی ولی بچه بازی و لجبازیم کاری کرد که باعث بشم همه چی تموم بشه اولش فکر میکردم یه بازیه و تموم میشه بعد هی روزا گذشت و من حالم بدتر میشد و اونم میگفت که هنوز دوسم داره و میخواد زنش بشم ولی من نمیدونم چرا نمیتونستم دوسش داشتم ولی نمیخواستم باهاش باشم 

خیلی دوسش داشتم حتی بیشتر از اون ولی بخاطر غرور و لجبازی جوری نشون میدادم که انگار مهم نیست برام 

تا اینکه تو دانشگاه یه خواستگار داشتم و از سر لجبازی باهاش ازدواج کردم و اون پسره هم خیلی سعی داشت که باهام حرف بزنه و نظرمو عوض کنه ولی من لجباز بودم و بچه 

حالا اون هنوز ازدواج نکرده و من هم ازدواج کردم ولی هنوزم دلم پیش اونه و هر اتفاقی میفته خاطرات اون میاد تو ذهنم حتی وقتی تو چشای شوهرم نگاه میکنم یاد چشمای اون میفتم و بغض میکنم 

دوماه پیش که دیدمش دستام میلرزید و دلم میخواس خودمو بکشم که خودم کردم همه اینارو 

اون تازگیا گفته بود که هیچوقت حاضر نیست ازدواج کنه 

حالا من عذاب وجدان دارم و حالم بده نمیدونم باید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییی 

چی بگیم آخه دیگه ازدواج کردی سعی کن شوهرتو دوس داشته باشی

شیطونو کیش کن ممکنه طلاق بگیری بدتر بشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دست خودم نیست همه کارا و حرفای شوهرم با اون مققایسه میکنم

دوست داشتی سرلجبازی شوهرت باهات ازدواج میکرد😔

گناه داره شوهرت خوشگلم هرچند توهم درک میکنم

ولی شک نکن طلاق بگیری بدتر میشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دست خودم نیست همه کارا و حرفای شوهرم با اون مققایسه میکنم

نمیدونم

اما فکر کن حتی اگر بخاطرش جدا بشی 

آیا اون آقا و خانواده اون آقا حاضرن یک دختر بیوه رو برای پسرشون بپذیرن؟؟؟

اون موقع دیگه همه چیز رو از دست دادی

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
دوست داشتی سرلجبازی شوهرت باهات ازدواج میکرد😔 گناه داره شوهرت خوشگلم هرچند توهم درک میکنم ولی شک ...

باور کن دیوونه شدم نمیدونم کی قراره این روزا تموم شه خیلی ضعیف شدم 

باور کن دیوونه شدم نمیدونم کی قراره این روزا تموم شه خیلی ضعیف شدم 

مشاوره برو

آره ولی حداقل اون موقع عذاب وجدان ندارم 

چند وقته ازدواج کردی؟