2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 26 پست

الان دیگه بچه نیستی بشین زندگیتو بکن بخدا شوهرت گناه داره ...فکر کردن به یه نفر دیگه هم وقتی به کس دیگه ای متعدی گناهه ..جاری منم غصش مثل شماست وبه شوهرمثل دست گلش خیانت کرده حالم ازش بهم میخوره ولی شما اینکارو نکن

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من معمولا یکی باخراب کردن خونه یکی دیگه هیچ وقت بااون آدم مورد نظر خوشبخت نمیشه شما بخاطر لجبازیت نه تنها زندگی یع نفر بلکه زندگی دونفرو خراب کردین واسه اون ادم غریبه عذاب وجدان داری که هیچ نسبتی نداره وفقط یه آشنای غریبه است اما برای شوهر خودت که زندگیشو دارین نابودشمیکنین وبدبختش میکنین عذاب وجدان ندارین پس تکلیف این چی میشه پیش خدا چه جوابی داری😑🤔

وقتی دعوامون میشه وقتی سرم داد میزنه میگم کاش اون بود اگه اون بود هیچوقت داد نمیزد سرم و بغلم میکرد 

غذا درست میکنم یاد غذاهایی که با اون خوردم میفتم 

حرف بچه که میشه یاد حرفایی که اون از اینده میزد میفتم 

همیشه همه جاااا 

وقتی دعوامون میشه وقتی سرم داد میزنه میگم کاش اون بود اگه اون بود هیچوقت داد نمیزد سرم و بغلم میکرد& ...

خو چرا لوس بازی درآوردی

ببین چه گندی نزدی ب زندگی خودت واون دونفر

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دست خودم نیست همه کارا و حرفای شوهرم با اون مققایسه میکنم

بدترین کار زندگیت اینجاست که شوهرتو باکسای دیگه مقایسه میکنی عزیزم تو باید خودتو وفق بدی بااخلاق وخصوصیات شوهرت نه باکسی که دیگع هیچ نسبتی باهات نداره

آره ولی حداقل اون موقع عذاب وجدان ندارم 

ببین ماها قدرت عقل و تفکر داریم 

باید رو خودت کار کنی و از فکرت بیرونش کنی

فکر کن بعد لز طلاق همسرت ازدواج کنه و خوشبخت بشه و شما هیچ 

آیا راضی هستی؟

اگر برات اوکی هست   بهتره حتما 

با یک مشاور خیلی خوب صحبت کنی بعد تصمیم بگیری

(نه این مشاورهای نینی سایت یکی شون رو چند روز پیش خوندم جوابهاش افتضاح و کلیشه ای بود)

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
الان دیگه بچه نیستی بشین زندگیتو بکن بخدا شوهرت گناه داره ...فکر کردن به یه نفر دیگه هم وقتی به کس د ...

طلاق گرفته؟ 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
طلاق گرفته؟ 

نه شوهرش نمیدونه ..همسر من با یکی دیده بودش تو گوشی همسرم پیاماشو دیدم رفتم بهش گفتم اونم اعتراف کردولی به خاطر بچه هاش به شوهرش نگفتیم

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
نه شوهرش نمیدونه ..همسر من با یکی دیده بودش تو گوشی همسرم پیاماشو دیدم رفتم بهش گفتم اونم اعتراف کرد ...

آفرین نگو گناه داره