2821
2789
عنوان

عدم رشد مو

415 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من موهام چن سالی هست اصلا رشد نداره یعنی یه سانتم رشد نمیکنه تا شونه هام میاد بعد دیگه رشد نمیکنه منم هر سری هی کوتاه میکنم بلکه یه تغییری ایجاد شه هیچی باز همون وضعیت خیلی هم خشکه یعنی ماسکه مو و گاهی اوقات روغنم میزنم گاهی وقتا ولی هیچی موهامم فره جدیدا فرم دیگه نمیشه کلا داغونه داره دیوونم میکنه دیگه واقعا میخام کچل کنم میخاستم بدونم کسی این مشکله منو داره؟چیکار کردین خوب شد ؟برم دکتر؟

من از پروانه ها بودم ولی بالی نموند از من..💔

مگه میشه اصلا رشد نکنه حداقل در ماه نیم سانت حتمااا رشد میکنه شاید موهات چون خیلی بلند بوده متوجه رشدش نمیشی

اگه نه حتما پیش متخصص پوست و مو برو حتمااا

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد...!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قطعا برو دکتر

اول از همه باید یه آزمایش خون برای هورمونات بدی

خیلی مهمه

منم خودم ریزش دارم و موهام کم شده، ولی علتشو میدونم.

تنبلی تخمدان دارم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
مگه میشه اصلا رشد نکنه حداقل در ماه نیم سانت حتمااا رشد میکنه شاید موهات چون خیلی بلند بوده متوجه رش ...

نه اصلا رشد نداره یعنی کلا چن ساله تا شونه هامه منم هی مجبور میشم کوتاه کنم یا برا تنوع یا رنگ کردم یا مو خوره یا برای اینکه بلند شه تا دمه گوشم کوتاش میکنم باز بلند میشه تا شونه هام میاد دیگه رشد نمیکنه بعد اینم که میگم تا شونه هام میاد 1 سال طول میکشه دیگه مقایسه کردم دوستام که موهاشونو با من کوتاه کردم الان اونا تا دمه کمرشونه موهاشون من هنوز رو شونه هامه

قطعا برو دکتر اول از همه باید یه آزمایش خون برای هورمونات بدی خیلی مهمه منم خودم ریزش دارم و موها ...

دکتره خوب سراغ داری عایا؟ 

از منم رشد نداره دقیقا عین تو ,از همه رشد میکنن الا من, ریزش ندارم موهامم پرپشت

منم اونقد ریزش ندارم ولی داشتمم مهم نبود فقط بلند شه چیه بابا دیوونه شدم همه دوستام الان موهاشون تا کمرشونه من کچلم هنوز بعد زشتم هست حداقل قبلا فر بود بیچاره شوهرم مو بلند دوس داره هی میگه منم هی بش میگم منم دوس داشتم شوهرم مو داشته باشه اخه بیچاره کچله🤣 بچمون دیگه طاس میشه

دکتره خوب سراغ داری عایا؟ 

من اصفهانم

اصفهانی شما؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه والا ولی بگردی پیدا میکنی از کسایی که خیلی به خودشون میرسن بپرس اشنا یا دوستات اونا معمولا دکترای ...

باشه مرسی❤️