2777
2789

سلام بچه ها، من می خواستم یه دکتر انتخاب کنم که دوره بارداریم تحت نظر اون باشم ولی یه تجربه بد واسه دوستم اتفاق افتاد و اون اینکه یه دفعه ای دردش گرفت و هرچی به دکترش زنگ زدن دکترشو پیدا نکردن و هیچ دکتر دیگه ای هم تو اون بیمارستان مسئولیت عمل رو نمی پذیرفت و میگفتن دکتر خودش باید بیاد

برا همین تصمیم گرفتم به جای دکتر تحت نظر بخش زنان و زایمان یه بیمارستان باشم که مسئولیتم به عهده مرکز باشه، بالاخره اونجاها ۲۴ ساعته دکتر داره

ترجیحم بیمارستانای غرب تهرانه، مثل بهمن و لاله و آتیه و پارسیان

کسی میدونه که میشه اینجا ها زایمان کرد و زیر نظر بخش بود و دکتر انتخاب نکرد یا اونجا هم باید باز یه دکترو انتخاب کنی و تحت نظر اون باشی ؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

عزیزم هر بیمارستانی مدام شیفت زنان و زایمان داره. اینطور نیست که مسئولیت نپذیرن. شما اگر دکترتون خصوصی باشه و از قبل هزینه بهش داده باشید حتما میاد براتون اگر خودش هم یک در صد نتونه بیاد یکنفر رو جایگزین میکنه

باید دکتر داشته باشی، من دوره بارداری واسه مشکلاتی که پیش میومد عرفان، لاله رفتم هر دو واسشون مهم بود دکترم کیه،لاله هم زایمان کردم

همیشه دکتر شیفت هست و همه خدمات رو ارائه میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بیمارستان هایی هم که نام بردید خصوصی هستن و مشکلی از این بابت ندارندِ خانم دکتر شهاب الدین در بی ...

یعنی میگی اگه روز زایمانم دکترم نباشه چون بیمارستان واسه سزارین یه دکتر دیگه رو جایگزین می کنه؟

باید دکتر داشته باشی، من دوره بارداری واسه مشکلاتی که پیش میومد عرفان، لاله رفتم هر دو واسشون مهم بو ...

یعنی میگی اگه روز زایمانم دکترم نباشه خود بیمارستان دکتر شیفت  رو واسه سزارین جایگزین می کنه؟

نمیگه ما سزارین نمیکنیم چون دکترت یکی دیگه ست؟

یعنی میگی اگه روز زایمانم دکترم نباشه خود بیمارستان دکتر شیفت  رو واسه سزارین جایگزین می کنه؟ ...

اصلا همچین حرفی زده نمیشه، خود دکترت یکی از دکترهارو جایگزین میکنه یا که در نهایت بیمارستان انجام میده، ببین دوست من چند روز قبل از موعد سزارینش دردش گرفت رفت بیمازستان، بیمارستان زنگ زدن دکتر گفت من سفرم، خود دکتر دکتر دیگه ای رو به بیمارستان گفت و هماهنگ شد تا دکتره برسه کارای بستری و ... دوستم رو انجام دادن و دکتر جایگزین اومد سزارین رو انجام داد. نگران نباش یه دکتر خوب انتخاب کن و ادامه بده باهاش

بله دکتر منم بودن، عالی

من انشاالله اسفند ماه پیششون سزارین میشم. همه ازشون تعریف میکردند منم رفتم تحت نظر ایشون. تا اینجا که از نظر اخلاقی عالی بودند انشاالله برای عمل سزارین هم همینطور باشند