fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عنوان خاطره انگیز 134 بازدید | 29 پست خانوما خاطره انگیز ترین آهنگی ک داشتین چی بوده؟😊😊بیاین یکم بحرفیم دلم گرفته ... بحث خوب هم دارین باز کنین بحرفیم .. بازی هم میخوایم بازی کنیم ..کلن من برا همه چی پایه ام توهین و بی احترامی هم ممنوع بیایین☹️☹️ رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈 1398/11/13 | 22:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 من با مهراب خاطره دارم چون با دوستام می فایم یه جا آهنگاشو باز میکردیم اداشو درمیاوردین عین دیوونه ها بعد میخندیم🤣🤣😁 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
maaaahii عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 500 اهنگی ک خیلی دوسش دارمخونه ارزو از استاد معین❤ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران!
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 صندلی داغ من هستم بپرسین؟ رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 اهنگی ک خیلی دوسش دارم خونه ارزو از استاد معین❤ عالیه رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
sanjan123 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 121 من با مهراب خاطره دارم چون با دوستام می فایم یه جا آهنگاشو باز میکردیم اداشو درمیاوردین عین دیوونه ه ... من با هیچ اهنگی خاطره ندارم چرا؟؟
زرین_ناز عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 15365 صندلی داغ لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 حوصلت سر رفته؟؟ آرهههه. فردا امتحان دارم ولی کز کردم یه گوشه رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
sanjan123 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 121 آرهههه. فردا امتحان دارم ولی کز کردم یه گوشه ان شاالله امتحانتو خوب بدی
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 ده تا کلمه رو بدونه فکر بگو زود تند سریع سلام . کلم . روباه .هلو خیار ترشی مهربونم صبور شوهر دخترچند تا شد🤣🤣 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈