2777
2789
عنوان

دوستان علایم پرولاکتین بالا چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169688 بازدید | 88 پست
عزیزم گزگزت خوب شد؟ بالاخره علتش چی بود؟

فکرکنم ازتیروییدم بود ک تی اس اچم ۱۳شده بودـ..ولی همه بدنم با تپش قلب همراه بود همزمان گفتن ازاضطرابم میشه دکترقلب پرانول نوشت برام

فکرکنم ازتیروییدم بود ک تی اس اچم ۱۳شده بودـ..ولی همه بدنم با تپش قلب همراه بود همزمان گفتن ازاضطراب ...

الان خوب شدی پرپرانول خوردی؟

اخه من داشتم برای گزگز دست و پام سرچ میکردم تاپیکهاتو دیدم،

من دقیقا علائمت رو دارم گز گز دست و پاهام. تپش قلب. نبض تو پاهام و نوک انگشتهام

گفتی کمرت بی حس شده بوده من کل بدنم بی حس شده اصلاح میکنم نمیفهمم

ولی من در کنار اینها خیلی سردرد هم دارم شما نداشتی؟؟

دیروز رفتم ام ار ای و ازمایش خون. ازمایش تیروییدم داشتم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم ازتیروییدم بود ک تی اس اچم ۱۳شده بودـ..ولی همه بدنم با تپش قلب همراه بود همزمان گفتن ازاضطراب ...

ویتامین چیزی نخوردی؟ اثری داشت؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
الان خوب شدی پرپرانول خوردی؟ اخه من داشتم برای گزگز دست و پام سرچ میکردم تاپیکهاتو دیدم، من دقیقا ...

منم همه ی این علایم شما رو دقیقا داشتم ...فقط سردرد نداشتم . ولی دلمم نبض میزد شدید مخصوصا موقع خواب....اخرش بعد ازکلی دکتر زنان وقلب ومتخصص داخلی ب این نتیجه رسیدم ک عددتی اس اچ تیروییدم 13 شده بوده( یعنی کم کاری تیروییدم عود کرده بود ) با اینکه تحت نظربودم .و همراه با اضطراب شدید تشخیص داده شد ک پروپرونال والپروزولام خوردم با همون قرص لوتیروکسین تیرویید . الان هنوز تپش دارم موقع استراحت صدای قلبمو میفهمم .باید برم دکتر قلب.نگران نباش عزیزم.انشالله ازشمام چیز خاصی نباشه . بمن گفتن اگر همراه گزگز بی حسی داشته باشی خدای نکرده ازعلایم بیماری ام اس شاید باشه 

منم همه ی این علایم شما رو دقیقا داشتم ...فقط سردرد نداشتم . ولی دلمم نبض میزد شدید مخصوصا موقع خواب ...

منم از ام اس میترسیدم

دیروز جواب ام ار ایمو بردم دکتر دید کفت ام اس نداری انقدر قبلش استرس کشیده بودم تا گفت نداری گریه ام گرفته بود من انقدر دستهام گزگز میکنه بعد بشدت بیحس میشه اصلا دستمو حس نمیکنم

جواب ازمایش خونمم دیدم تیروئیدم کم کار شده من خیلی ساله لئوتیروکسین میخوردم چند ماه پیش یک مدت قطعش کردم چون معدم ترش میکرد تا الانم الانم مرتب نمیخوردم عود کرده

ولی سردردهام نمیدونم عصبیه یا به چیز دیگه ربط داره. فعلا که پروژسترونمم بالا بود ببرم دکتر ببینم نظرش چیه

منم همه ی این علایم شما رو دقیقا داشتم ...فقط سردرد نداشتم . ولی دلمم نبض میزد شدید مخصوصا موقع خواب ...

واسه تپش قلبم پرپرانول نمیخورم چیزهایی ارومش میکنه و حالت درمان هم داره اینهان.

عرق بیدمشک با گلاب

لیمو شیرین

مویز بدون هسته در طولانی مدت

موز

نمک زیاد هم تپش قلب میاره 

منم از ام اس میترسیدم دیروز جواب ام ار ایمو بردم دکتر دید کفت ام اس نداری انقدر قبلش استرس کشیده بو ...

خداروشکر ..پس مطمینا از همون تیروییدتونه گزگز دستاتون ... عددش ازشما چندشده ؟؟ چون خیلی بالا باشه اینطوری میشه فک کنم.. سردردتونم شاید از اضطراب باشه یا پرولاکتینتم با تیروییدت رفته بالا ..عدد تیرویید نرمال بشه میاد پایین ..انشالله ک مرتب قرصاتونو خوردین خوب بشین بیاین خبرشو بدین بهم.. 

واسه تپش قلبم پرپرانول نمیخورم چیزهایی ارومش میکنه و حالت درمان هم داره اینهان. عرق بیدمشک با گلاب ...

مرسی عزیزم .امتحانش میکنم ولی من کل بدنم مثه ساعت تکون میخوره ریز ریز وقتی ساکت ی جا بشینم میفهمم

مرسی عزیزم .امتحانش میکنم ولی من کل بدنم مثه ساعت تکون میخوره ریز ریز وقتی ساکت ی جا بشینم میفهمم

منم همینجوری هستم عزیزم حتی تپش قلبم پرتم میکنه صبح که بیدار میشم کلا اعصابمو خرد میکنه یا بعد غذا.

اچ تی اسم 9 بود

از امروز قرصمو مرتب میخورم

و فکر میکنم سردرد و گزگز دستو پا مربوط به بالا رفتن فشارم باشه از وقتی قرصشو میخورم بهترم اما در طول روز باز سردرد میگیرم و سرم داغ میشه اما نه به اون وحشتناکی

خداروشکر ..پس مطمینا از همون تیروییدتونه گزگز دستاتون ... عددش ازشما چندشده ؟؟ چون خیلی بالا باشه ای ...

ممنونم از آرزوی خوبت برام😍

تنت سالم.... دلت خوش.

منم همینجوری هستم عزیزم حتی تپش قلبم پرتم میکنه صبح که بیدار میشم کلا اعصابمو خرد میکنه یا بعد غذا. ...

بله تی اس اچ شمام خیلی بالاست ..حتما قرصتونوبخورین ...علایم روحیتون خوب میشه و کم کم متوجه اکی شدن بدنتون میشین..ولی تپش قلب من باوجود کاهش تی اس اچ خوب نشده... توبدنمم نبض داره.. اگه دکتررفتی وبهت چیزی گفت یا دارویی داد بمنم بگو عزیزم ..

بله تی اس اچ شمام خیلی بالاست ..حتما قرصتونوبخورین ...علایم روحیتون خوب میشه و کم کم متوجه اکی شدن ب ...

باشه عزیزم قرصم رو دارم مرتب میخورم تا وقت دکترم بشه

شما هم حتما فشارتو چک کن عزیزم. باید یک مدت روزی چندبار چک بشه.

اگر فشار نرمال بود و فقط تپش قلب بود مشکل از قلبه که خیلی هم مشکل حادی نیست و قابل درمانه بخصوص مواد غذایی بهتر درمانش میکنه

کمبود ویتامین دی کلسیم منیزیوم پتاسیم اینها هم میتونن علت این حالت باشن

بله تی اس اچ شمام خیلی بالاست ..حتما قرصتونوبخورین ...علایم روحیتون خوب میشه و کم کم متوجه اکی شدن ب ...

سلام ،اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ،ازتون سوال داشتم

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

سلام ،اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ،ازتون سوال داشتم

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰