2777
2789
عنوان

دوستان علایم پرولاکتین بالا چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169908 بازدید | 88 پست
باشه عزیزم قرصم رو دارم مرتب میخورم تا وقت دکترم بشه شما هم حتما فشارتو چک کن عزیزم. باید یک مدت رو ...

من فکر میکنم اگه یه مدت ترک سردیجات کنی و گرمیجات بخوری تا حد زیادی مشکلت حل بشه. مخصوصا سردردات. مخصوصا لبنیات مصرف نون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم اگه یه مدت ترک سردیجات کنی و گرمیجات بخوری تا حد زیادی مشکلت حل بشه. مخصوصا سردردات. مخ ...

من؟؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
آره عزیزم

من مسکل فشار خونم رو مطرح کردم عزیرم... با گرمیها بدتر نمیشم؟ خودم که فکر میکنم  با گرمیجات حالم خوب نیست...

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
من مسکل فشار خونم رو مطرح کردم عزیرم... با گرمیها بدتر نمیشم؟ خودم که فکر میکنم  با گرمیجات حال ...

شما بیا به مدت ۴. روز هر روز صبح یه قاشق چایخوری سیاهدونه و یه قاشق چایخوری سرخالی پودر دارچین رو با یه قاشق مرباخوری عسل مرغوب قاطی کن و ناشتا بخور. ظهر هم ۲۰ دقیقه بعد از غذا یه قاشق غذاخوری سرکه سیب محلی رو با یه لیوان آب قاطی کن بخور. 

فشار خونت که بالا میره سرگیجه و منگی سر هم داری؟ کلا از کجا میفهمی که فشارت بالا رفته؟

یه بار تو مطب دکتر 6ا بود . بعدش فهمیدم دستگاهم خرابه دیگه نتونستم بگیرم

سردرد شدید داغی سر گزگز دستو پا. گزگز و بیحس شدن صورت

داغ شدن گوشهام

فشار به رگهای سرم

شما بیا به مدت ۴. روز هر روز صبح یه قاشق چایخوری سیاهدونه و یه قاشق چایخوری سرخالی پودر دارچین رو با ...

سرکه سیب که شدید معدمو اذیت میکنه عسل هم فشارو بالا میبره

برای چیه این دستور؟

فشار خونت که بالا میره سرگیجه و منگی سر هم داری؟ کلا از کجا میفهمی که فشارت بالا رفته؟

نه منگ نمیشم اما انگار سرم رو دارن جوری فشار میدن که میخواد بترکه

برا فشارخون 

عسل که خیلی فشارو بالا میبره سرکه هم واسه معدم بده میترسم اینها رو استفاده کنم

شاید عزیزم برو آزمایش بده تا مطمئن بشی.سردرد نداری ریزش مو.جوش صورت  مو زائد رو سینه. ی ترشح سی ...

از کجا میدونید جوش صورت از علائم پرولاکتینه چون من 9ماهه صورتم جوش میزنه هر کاری هم کردم خب نشد آزمایش دادم پرولاکتینم بالا بود یعنی دلیل جوش صورتم همینه؟ 

من کابرگولین میخوردم سردردت بخاطر هیپوفیز بوده پرولاکتین باعث بزرگ شدن هیپوفیز میشه

خب چاره چیه درمانش چیه خواهش میکنم ازت بگو 

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

2790
2778
2791
2779
2792