2777
2789
عنوان

خواستگار😁

282 بازدید | 16 پست

من باردارم ۱۵هفته

بعد چندروزپیش ک روزشهادت بود

رفتم حسینیه یکی از اشناهامون روضه داشت

یه زنه کنارم نشسته بود هی نگام میکرد

بعد موقع برگشت دیدم داره دنبالم میاد منم داشتم میومدم خونه پیش مامانم

ازاونجا ک تازه اسباب کشی کرده مامانم گفتم لابدهمسایس

زیادتوجه نکردم اونموقع

بعدامروز اومد درخونه بایه زنه دیگه بعد احوال پرسی گفتم بفرمایید(منظورم این بود کارتونوبگین)یهو سرشونوانداختن پایین اومدن تو مامانمم شوکه شده بود😳اینطوری براشون چای وشکلات اوردیم نشستیم پیششون گفتیم همسایه اید؟اخه ماتازه اومدیم بعدگفت نه اومدیم دخترتونوببینیم ننه داشتم غش میکردم از خنده گفتم ببخشیدکاش قبل اومدن هماهنگ میکردینا😁البته خوش اومدین ولی من باردارم🤦‍♀️😁حالانوبت اوناشد ک اینطوری شدن😳

چای و خوردن ورفتن😁

جدا فک نمیکردم هنوزاینطور ادماهم باشن 

فک میکردم نسلشون منقرض شده ادمایی ک این مدلی خواستگاری میرن

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ضد حال خوردن

ولی هنوز هست و بیشتر خواستگاری ها اینجوری انجام میشه طبق آمار 🙂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

😂😂😂😂😂

منو مامانم جایی بودیم یه زنه برگشت گفت جفتتون شوهر نکردین؟؟؟😳😳😧😁

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

عروسی داداشم با بچه سه ساله منو از مامانم خاستگاری کرده بودن🤣✋

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

حقشونه اینجور ادما 😁😁😁

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

چند روز پیشم تو دانشگاه ازمن خواستگاری کردن حالا کل دانشگا میدونن من متاهلم 😐بعد بطرف میگم دختر خوب سراغ دارم از خودم بهتر.... گفت نه من خودتونو میخواستم سه ماهه پیگیر تونم نمیدونم چرا تو این سه ماه نفهمید من شوهر دارم 

وقتی نگا میکرد تو حسینیه خواستم بگم من نی نی هم دارماااا ولی خب نگفتم😁خیلی وقت بود کسی اون مدلی بم نگا نکرده بود

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چند روز پیشم تو دانشگاه ازمن خواستگاری کردن حالا کل دانشگا میدونن من متاهلم 😐بعد بطرف میگم دختر خوب ...

اره والا حداقل ی سوال کنن بعد

چند روز پیشم تو دانشگاه ازمن خواستگاری کردن حالا کل دانشگا میدونن من متاهلم 😐بعد بطرف میگم دختر خوب ...

حالا محل کار همسرم نزدیک دانشگاست واسه نماز میاد مسجد دانشگاه همو می‌بینیم و حرف می‌زنیم... بعد گفت برادرتونو چند بار دیدم میخاستم باهاش مطرح کنم... گفتم من بردار ندارم همسرمه خوب شد نگفتین بد میشد براتون.... گفت پس چرا دوقلو این.... دیگه دیدم داره کش میاد گفتم کلاس دارم... حالا هنو کلاسا تشکیل نشده هفته بعد شروع میشه 🙃