2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه قسمتی وجود نداره انتخاب دو طرف هست

و بعد اینکه معرف ازدواج بودن کلا کار قشنگی نیست حداقل من نمی پسندم که شخص نامربوطی بخواد با این دید به بقیه نگاه کنه و معرف بشه

برای خود اون مثلا معرف هم بهتره این کار و نکنه چون زندگیه به هر حال بالا و پایین داره پس فردا مشکلی توی زندگی دو طرف پیش بیاد این میشه مقصر

بببن دیدگاه آدم ها با هم یکی نیست شاید از نظر اون خوبه اما با معیار شما فرق داره

من خیلی خواستگار از طرف معرف برام می اومد

مثلا می دید ادم قبلی رو رد کردم دوباره لول پایین تر معرفی می کرد بعدم می گفت تو قصد ازدواج نداری

مردم از همینا شوهر می سازن

اول اینکه قسمتی وجود نداره انتخاب دو طرف هست و بعد اینکه معرف ازدواج بودن کلا کار قشنگی نیست حداقل م ...

ولی من این حرف و کلا قبول ندارم همه چیز دست خداست قسمت دست خداست ولی سرنوشت دست ماست

بعدشم چرا کار قشنگی نیست الان من بخاطر شرایط کارم همین 2 روز پیش خالم بهم گفت اگر دختر خوب میشناسم برای پسر خالم معرفی کنم

من که دو و برم همکار مجرد نیست واقعا اگر بود که حتما حتما میگفتم بعدشم اینکار خیلی پسندیده و ثواب داره اینکه شما واسطه بشی 2 نفر برن سر خونه زندگیشون و خوشبخت بشن

من خیلی خواستگار از طرف معرف برام می اومد مثلا می دید ادم قبلی رو رد کردم دوباره لول پایین تر معرفی ...

اون طرز فکرش فرق داره

اما من خودم برام پیش اومده هر دو مورد هم مورد های خوبی بودند حتی از اون چیزی که فکر مردم بهتر اما خب قسمت نبوده دیگه بماند

ولی من این حرف و کلا قبول ندارم همه چیز دست خداست قسمت دست خداست ولی سرنوشت دست ماست بعدشم چرا کار ق ...

اونوقت از کجا می دونی خوشبخت میشن

بعدم همه ی اینا هم به کنار برای خود طرف هم درست نیست بعدا مشکلی پیش بیاد یقه همین معرف و می گیرن برا خودش دردسر میشه

اونوقت از کجا می دونی خوشبخت میشن بعدم همه ی اینا هم به کنار برای خود طرف هم درست نیست بعدا مشکلی پی ...

اخه دیگه یقه گیری و گله شکایت که نداریم

بعدم طرف با رضایت دختر و پسر اونا رو بهم معرفی می کنه باید در حد معرفی کردن باشه و سعی نکنه نظر مثلا دختر رو عوض کنه یا تعریف و تمجید الکی کنه

معرف مسئولیتی نداره گخ

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اونوقت از کجا می دونی خوشبخت میشن بعدم همه ی اینا هم به کنار برای خود طرف هم درست نیست بعدا مشکلی پی ...

دیگه اون که یقه معرف و میگیره از بی منطقی خودش این 1

دوماً ازدواج مثل یک هندوانه در بسته هست شما نمیدونی خوب میشه یا بد

شما وقتی میخوای ازدواج کنی باید توکل به خدا کنی اعتماد کنی و جلو بری إن شاء الله که خیره

من خودم ازدواج دیدم کسی شخصی و معرفی کرده عالی بوده خوشبخت شدن طوری که هر روز برای اون کسی که واسطه شد دعا کردن ازدواج هم دیدم.مشکل پیدا کردن به نظرم ربطی نداره

طرف معرفی کرده اجبار که نکرده نمی خواست قبول نمیکرد

اخه دیگه یقه گیری و گله شکایت که نداریمبعدم طرف با رضایت دختر و پسر اونا رو بهم معرفی می کنه باید د ...

والا منم همین و میگم آخه مگه یقه گیری داریم مگه طرف اجبار کرده حالا اون به پیشنهاد همین