2777
2789
عنوان

پسر ۹ ماهه ام ویروس گرفته😢

352 بازدید | 28 پست

از امروز صب یهو تب کرد  اسهال شد بی اشتها شدید  از صبح فقط شیر خورده  هیچی نمیخوره 

😢😢😢😢😢

بردمم دکتر گف طول میکشه چند روز تا تبش بیاد پایین

بمیرم براش 😢😢😢از صب فقط خوابیده 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شاید مال دندونه 

نمیدونم 

ولی دکتر گف تب ویرویسه

دندون اصلن نداره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل پسر من 3شب چهار روز فقط تب

وای این چه دردیه اخه 

زمستون لعنتی تموم میشد

ویروس چی گرفته؟ ؟اگه منظورت کروناس هنوز تایید نشده ک وارد ایران

نه خدا‌نکنه کرونا باشه..

دکترش گف فقط تب ویرویسه

وای این چه دردیه اخه  زمستون لعنتی تموم میشد

تابستون بدتره اسهال واستفراغ

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
خب داره در میاره حتما لثه هاش نمیخاره؟ یا اب دهنش زیاد نشده

چرا همش چیزارو‌میکنه تو دهنش محکم فشار میده حالت گاز گرفتن

اب دهنشم کم و بیش میره

تب و لرزه؟اگه اونه تا چند روز طول میکشه ک خوب شه

لرز فعلا نداره 

نمیدونم  ولی دکتر گف تب ویرویسه دندون اصلن نداره

من اول بارداریم حالت تهوع داشتم نمیدونستم رفتم دکتر گفت ویروس گرفتی گفتم ببخشید ۱۲ روز عقب انداختم ممکنه بارادرار باشم با قاطعیت گفت نه خانووم خیلی زوده برا تهوع تو این زمان خلاصه هی ادامه داشت  بی بی زدم بعد شدیدتر شد آز دادم گاشف به عمل اومد علت بارداریه

منظورم اینه همچی رو میگن ویروس

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید