2777
2789
جریان ایدز چی .خدایا،؟؟

قضیه بنده خداها لردگان رو یادت نیست؟؟؟ خیلیاشون مبتلا شدن

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای پسرخالم پزشک توبیمارستان سیناالان زنگ زده میگ سه نفرکروناگرفتن قرنطینه کردن

سینای کجا

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
ایرانیان مقیم چین بودن که میخوات بیان ایران و در مرکز ویروس قرار دارن  و دولت ایران موافقت کرد ...

گل مهر جان نگران نباش خیلی از کشورا مثل استرالیا و نیوزیلند دارن همین کار رو میکنن

گل مهر جان نگران نباش خیلی از کشورا مثل استرالیا و نیوزیلند دارن همین کار رو میکنن

من نگران نیستم با اینکه وسواس شدیدم دارم

مامانم داره منو میکشه از بس استرس داره چپو راست داره میگه😅

سالها دویدمو نرسیدم 💔

ایرانیان مقیم چین بودن که میخوات بیان ایران و در مرکز ویروس قرار دارن  و دولت ایران موافقت کرد ...

اهان.فکر کردم دارن این مریضی رو میخوان بیان.اخه این مریضی از کجا سر وکلش پیدا شد

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
سلام عزیزم خوبی😅

سلام گلی خوبی 

دعا میکردم تو این تاپیک نیومده باشی 😓