2777
2789
من خودم از مخالفینم ولی خب دیگه چکار میشه کرد  فقط استرس به خودمون وارد میکنیم

پست قبلیت رو نشد ریپلای کنم 

خودت کم بودی😓 مامانتم اضافه شد به نگرانی  

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان ایدز چی .خدایا،؟؟

تو روستای چنار محمود

یکب از کارکنان مرکز بهداست با۱سرنگ از همه خون گرفته که اون سرنگ حاوی ویروس hiv بوده

۲۱۸نفر مبتلاشدن.

اما خود بهداشت گفته مارفته بودیم تحقیق و دیدیم اینا خودشون مبتلا هستن و ربطی به سرنگ آلوده نداره

حتی بهداشت نیومد اون روستا رو قرنطینه کنه که این ویروس گسترش پیدا نکنه

خلاصه بعد از اون بیشتر مردم رفتن تست hiv بدن انقدر که زیاد بوده کیت تست تو تمام مراکز کمیاب شد.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
تو روستای چنار محمود یکب از کارکنان مرکز بهداست با۱سرنگ از همه خون گرفته که اون سرنگ حاوی ویروس hiv ...

وااای چ بد.بیچاره اونا ک بیگناه مبتلا شدن.مگه چند نفر جمعیت داره ک اینهنه ایدز داشتن

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞