2821
2789

هنوز ۱ماهش نشده

تا دوماهگی خوابش تنظیم میشه

روزا چراغارو روشن کن میخواید بخوابید نورو کم کن بزار فرق روز و شب رو کم کم متوجه شه

الان فرقش رو نمیدونه که

یکی دوماه دیگه بهتر میشه

فعلا مجبوری کاراتو بیخیال شی روزا میخوابه توام کنارش بخوابی

پسر من کلا جیغ جیغوووو بود روزا هم نمیتونستم بخوابم رو پام میخوابید میزاشتم پاییم بیدار میشد🤕 همونجوری میخوابیدم ولی پاهام فلج میشد

همه نوزاد ها همینن. توی شکم مادر بچه صبح خوابه شب بیداره... بعد از یکی دو ماه درست می شه. تو هم ...

اصلا نمیتونم بخوابم تا چشام رو هم می‌ره  می‌ترسه  جیغ میزنه از خواب بیدار میشه منم مجبورم بیدار شم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز ۱ماهش نشده تا دوماهگی خوابش تنظیم میشه روزا چراغارو روشن کن میخواید بخوابید نورو کم کن بزار ف ...

نه هنوز بیست و  یک روزه😍😍

هنوز ۱ماهش نشده تا دوماهگی خوابش تنظیم میشه روزا چراغارو روشن کن میخواید بخوابید نورو کم کن بزار ف ...

آره منم شبا روپام میزارم ولی چ فایده یهو می‌ترسه جیغ میزنه بیدار میشه

اصلا نمیتونم بخوابم تا چشام رو هم می‌ره  می‌ترسه  جیغ میزنه از خواب بیدار میشه منم مجبورم ...

اخی. الان خیلی سخته ولی یه کم بزرگ شد دلت برا این روزاش خیلی تنگ می شه. 

برای من گاهی ده گاهی دوازده میخابه تا پنج شیش صبح البنه یکی دوبار بیدار میشه طول روزم بیشتر بیداره د ...

اینک تا ساعت سه میخابم از سه صب بیدار میشه تا هشت و نه صب عین خلا شدم باور کن😁

اخی. الان خیلی سخته ولی یه کم بزرگ شد دلت برا این روزاش خیلی تنگ می شه. 

آره فقط آرزو میکنم دو ماهش شه ک خوابش منظم شه😁😁

😁😁 وای چه جوونی! من دلم یه دونه دیگه می خاد ولی نزدیک ۳۸ ام. امیدوار داشتم می شدم که هنوز وقت دارم ...

😂😂😂😂پس زدم تو پرت 

دختر من تا سه سالگی شبا نمی‌خوابید ،دکتر بردم گفت اختلال خواب داره کلی دارو بهش داد، یه مدت خوب بود بعد اثرش رو از دست داد، خدا رو شکر بعد سه سال خوب شد، خیلی شبای سختی رو پشت سر گذاشتم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...