2789

من 😭😭😭😭😭😭

التماسش میکتم بخابه 

انگار پر چشمام تیغه از بی خابی

نی نیم 28 روزشه

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪
دختر من تا سه سالگی شبا نمی‌خوابید ،دکتر بردم گفت اختلال خواب داره کلی دارو بهش داد، یه مدت خوب بود ...

جدی خیلی بده اینجوری خداروشکر ک بهتر شده

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من 😭😭😭😭😭😭 التماسش میکتم بخابه  انگار پر چشمام تیغه از بی خابی نی نیم 28 روزشه

خیلی بده  نی نی من الان گرفته خوابیده ک ساعت سه شب بیدار شه 😭😭😭این بیست و دو روزشه

دخترمن تادوسالگی ۷شب گریه میکردبکوب تا۷صبح😐شوهرم میخواست بره سرکارمن تازه میرفتم بخوابم😑۱۰صبح بیدارمیشدگریه میکردو نق میزدتاشب دوباره کلاتادوسال نفهمیدم زندگی چیه ایام هفته چیه😩بعددوسالگی هم تاچهارسالگی بدون استثناهرشب تب میکردصبح خوب میشدیعنی تا۴سالگی دخترم هرشب بیخوابی داشتم افسردگی گرفتم اختلال خواب گرفتم میگرن شدیدگرفتم بدخلقی گرفتم همش هم به خاطراون ۴سال شب بیداری بودوهست که هنوزم درمان نشده😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نوزادای شماهم زور میزنن و مدام قرمز میشن پسر من ۲۸ روزه اس خیلی زور میزنه و قرمز میشه دلم براش خیلی ...

آره پسر من همینطوریه اینقد قرمز میشه ب ی دفعه ب  گریه میفته

وای دقیقا با اینکه اصلا غذای نفاخ نمیخورم به نظر خودم هیچکاری هم نمیتونم براش بکنم اعصابم خورده&nbs ...

اگ دیدی زیادی اینجوری می‌کنه یکم آبجوش نباتش بده

دختر من تا سه سالگی شبا نمی‌خوابید ،دکتر بردم گفت اختلال خواب داره کلی دارو بهش داد، یه مدت خوب بود ...

عزیزم راهنمایی میخام

پسر منم خیلی بدخابه تا صب ۲٠بار با گریه بیدارمیشه دوسالشه

لطفاوقتی اومدی درخواست دوستی بده کارت دارم

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز