2789
عنوان

جهزیه

212 بازدید | 26 پست

خانوما و عروس خانومایی که امسال یا پارسال عروسی گرفتین قیمت کل جهزیه اتون چقدر شد

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک به سه سال نمیشه؟؟😁

🤣🤣نهه دیگه اووو سه سال پیش قیمتا کجا الان کجا 

حالا دوست داری بگو

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
حالا همه میان میگن ۵۰۰ میلیون😑😑😑

🤣🤣🤣

من سال نود و پنج شد صد میلیون ،،الان خب همه چی سه چهار برابر شده

اره  برقیا خیلی گرون شده 

بقیه همون قیمتای قدیمی ان

دقیقا پاییز 97خریدم. ۴تا کالا هم باهمسرم

حدود100شد

باز پایینترم میشد ک بشه برگردم ب قبل ارزونتر و کمتر میگیرم چون مستاجریم ومن تجربه مستاجری نداشتم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره  برقیا خیلی گرون شده  بقیه همون قیمتای قدیمی ان

ن بابا. قاشق چنگالی ک سال 95خارجیش برای ابجیم خریدیم یک میلیون برای من ایرانیش شد حدود 5 تومن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سال۹۵ شد ۸۵میلیون(با خرجایی که واسه خونه کرده بودیم مثل کاغذ دیواری و هود و اسپیلت...) ۹۸واسه زنداد ...

پس زیاد تغییری نکرده