2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست

مگه کل جهاز رو خودتون میخرید؟!

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
پس زیاد تغییری نکرده

کرده بستگی.داره الان چی بگیری مثلا چندسال پیش که گرفتن 100 میلیون الان باید توقعات کم کرد یا جنس ارزونتر خرید که.بشه 100 ملیون واگرنه نمیتونی با 100 ملیون همون جنسای چندسال پیش.بخری

آرامش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=122572690]پس زیاد تغییری نکرده[/

تغییر که کرده عزیزم ولی بستگی داره چه مارکی و چقد وسیله بخری 

مثلا همین زنداداش من اومد پیشم گفت لیست بنویسیم منم یه لیست مختصر و مفید نوشتم گفت نصف وسایل توام نمیشه این لیست که

منم گفتم الان شرایط فرق داره همینم نتونستی بگیرید فدای سرت 

بهشم قول دادم به هیچکس از فامیلامون جهاز بینی رو نگیم که بیان حرف دربیارن

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️
[QUOTE=122572690]پس زیاد تغییری نکرده[/ تغییر که کرده عزیزم ولی بستگی داره چه مارکی و چقد وسیله بخر ...

آفرین خیلی کارخوبی کردین والا ازین رسم بدم میاد حالا چه جهیزیه انچنانی باشه.چه نباشه

آرامش
آفرین خیلی کارخوبی کردین والا ازین رسم بدم میاد حالا چه جهیزیه انچنانی باشه.چه نباشه

دقیقا...زنداداش من خیلی غصه میخورد سر این رسم منم بهش گفتم دست اون کسی که بخواد در کابینتو باز کنه چرت پرت بگه میشکنم من😄😄

[QUOTE=122572690]پس زیاد تغییری نکرده[/ تغییر که کرده عزیزم ولی بستگی داره چه مارکی و چقد وسیله بخر ...

چه خواهر شوهری😇

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
دقیقا...زنداداش من خیلی غصه میخورد سر این رسم منم بهش گفتم دست اون کسی که بخواد در کابینتو باز کنه چ ...

آفرین همین درسته😊

اخه واقعا بعضیا هیچی حالیشون نیست دل تازه عروسو میشکنن 

اره والا یه رسم های خیلی بدی به شدت رواج پیدا کرده که نمیدونم اونایی که این رسم هارو،گذاشتن و اونایی که عمل میکنن چجوری میخوان جواب خدا رو بدن

تو رسم و رسومات بد هم اونی که رسم رو ایجاد کرده و هم اونایی که انجام میدن هر دو به گناه میافتن

انقدر لوازم بیخودی تو جهیزیه میگیرن که سال به سال هم استفاده نمیشه و صرفا برا چشم و هم چشمیه

اره والا یه رسم های خیلی بدی به شدت رواج پیدا کرده که نمیدونم اونایی که این رسم هارو،گذاشتن و اونایی ...

اره دقیقا...منم چوب همین رسم و رسوماتو خوردم که الان بعضی وسایلم دارن خاک میخورن تو انباری

ولی الان دو ساله که نه همچین مراسمی میرم نه میذارم کسی از خانوادمون بگیره

واقعا پدر و مادر چه گناهی کردن که حالا به خاطر چندتا وسیله شرمنده ام بشن