2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روابط خانوادگیتون در چه حده، نظرت راجع به پول چیه؟!! نظرت راجع به پول پدارمون چیه؟!!! چه جوری میخوای خرجمون رو بدی؟!! اعتقاداتت در چه حده؟ رو چه مسایلی حساسی؟ توقعت از زندگی و همسر آینده ت چیه؟! 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

من ۴۰ تا سوال نوشته بودم اون موقع ها که بپرسم با شوهرم قرار گذاشتیم بیرون همو ببینیم و سوالامونو بپرسیم وقتی همو دیدیم برگمو که دراوردم گفت وای نه میشه نپرسی؟ منم گفتم باشه. گذاشتمش تو کیفم کاغذرو هنوزم دارمش بعد ۸ سال هیچوقت ازش نپرسیدم سوالامو🤣 حیف وقتی که گذاشتم‌روشون😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

دیگه چهل ساعت مفید میگی صحبت کردی دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه با سوال بهش برسی بنظرم الان بیشتر تو برخورد و رفت و آمد بیشتر چیز گیرت بیاد تا سوال کردن نظرم بری برای خودتم نه برای خودش یه خریدی کنین ببین چطور میشه چیزی برای تو هم میخره یا تعارف میزنه یا برای خودت خرید کن اونم با خودت ببر